Rochia de cocteil, in stil Hollywood: Ti se potriveste noua colectie MLH?

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:00
5959 citiri
Rochia de cocteil, in stil Hollywood: Ti se potriveste noua colectie MLH?

Tendintele pentru primavara-vara pentru rochiile de cocteil vin cu linii din ce in ce mai simple, fluide, dar in culori exotice si accesorii ce par niste bijuterii desenate pe piele, sustine designerul Maria Lucia Hohan (MLH).

MLH, designerul roman cu un mare succes la Hollywood, a lansat la sfarsitul lunii ianuarie colectia sa pentru primavara-vara 2013, o colectie care te-ar putea inspira in alegerile pe care le faci la urmatoarea petrecere de cocteil.

In creatiile sale, designerul a reinterpretat dantela, matasea in franjuri sau transparenta si voalul, rezultatul fiind cateva rochii ce iti remodeleaza silueta. In ceea ce priveste culorile, predomina nuantele ametist, mojito, lime, watermelon sau papaya.

De asemenea, exista si rochii din dantela aplicata pe materiale suficient de fine incat sa nu aiba nevoie de jupa, care te ajuta sa-ti completezi silueta cu volum, in cazul in care iti doresti asta.

Poarta rochii in voga la Hollywood

Creatiile designerului s-au bucurat de un succes deosebit peste hotare, unde vedetele au ales sa le poarte in cele mai diverse momente, de la dineuri la Casa Alba, la Globurile de Aur, pictoriale, pana la premiile Oscar.

Jennifer Lopez, Taylor Swift, Jennifer Hudson sau Eva Longoria, Natasha Bedingfield sunt doar cateva dintre personalitatile internationale care au ales tinute MLH pentru evenimentele high class la care au participat.

"Cel mai recent sezon a confirmat din fericire interesul vedetelor si al retailer-ilor internationali pentru creatiile MLH, astfel ca noua colectie este deja disponibila pe multe piete din Europa, SUA si Asia" a declarat Maria Lucia Hohan, intr-un comunicat de presa.

Desigur, vei gasi colectia si in magazinul din Bucuresti sau online, unde poti comanda tinute pe dimensiunile tale, ce vor fi livrate in cel mult 20 de zile.

Galerie foto, primavara-vara 2013 MLH

click pe imagine pentru slideshow

#tendinte primavara vara rochii cocteil, #rochii cocteil 2013, #rochii de seara , #Tinute ocazie