Cum te imbraci le petrecerile din martie?

Sambata, 02 Martie 2013, ora 00:00
7746 citiri
Cum te imbraci le petrecerile din martie?
Foto: carolinastylemag.com

Tinuta de primavara iti aduce libertatea de a te exprima cum iti doresti: fie in tinute multicolore, fi in tinute albe, fie in tinute bleumarin, pentru momentele cand trebuie sa adopti un stil business.

Parerile designerilor sunt impartite: in timp ce Romanita Iovan iti recomanda tinutele colorate, Dana Savuica iti propune albul, iar Alexandru Ciucu, cel care a lansat recent prima sa colectie dedicata femeilor, iti propune nuante de gri si albastru inchis.

Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire in colectiile de primavara si sa alegi ce ti se potriveste. Poate de aici vei gasi inspiratia si pentru petrecerea de 8 Martie, de ce nu?

Romanita Iovan propune rochii multicolore

Odata cu renasterea naturii, sosirea primaverii ne aduce propunerile designerilor de colectii cat mai colorate si pline de viata, sustine Romanita Iovan.

"Escada propune femeilor multiple variante de rochii ce scot in evidenta feminitatea, senzualitatea si romantismul fiecareia. Astfel, propunerile mele incep cu rochii multicolore in combinatii si nuante de alb, portocaliu, negru si turcoaz sau galben, negru si alb, pana la rochia cu motive florale bleumarin cu alb, salopeta all black sau ultra-rafinata rochie lunga de seara, in combinatia clasica alb-negru", a declarat designerul pentru Business24.

Dana Savuica: Recomand sa purtam albul

"Pentru luna martie recomand sa purtam albul, fiind un semn al puritatii feminine si al stralucirii", a declarat Dana Savuica.

Astfel, ea te indeamna sa optezi pentru o rochie scurta alba, cu un accent in talie in culoare contrast, sau o rochie lunga ivory cu slit adanc, in genul rochiei purtate de Angelina Jolie, cu pantofi sau cizme statement si un colier cu pandativ.

Pentru generatia "young", Dana Savuica recomanda rochiile cu imprimeuri geometrice sau florale, pantaloni slim fit si tocuri stiletto.

"Pentru evenimente speciale, elegante, recomand rochiile in stil retro, cu spatele gol sau prins in nasturi perlati, din material precum dantela, satinul si catifeaua. Peste aceasta poti purta un pardesiu midi, cu maneci trei sferturi, din materiale stralucitoare in nuante de auriu sau argintiu", completeaza aceasta.

Ea iti mai recomanda si posetele plic, din materiale pretioase precum pielea de reptile, in culori contrastante cu tinuta si pantofii.

Alexandru Ciucu: Lady vs Gentleman, in 2013

Femeia din mediul de business trebuie sa se imbrace in aceasta primavara "Decent, dar provocator, clasic dar chic, simplu dar cochet", sustine designerul Alexandru Ciucu.

El propune doua directii, Business si Ceremony, cu tematica cromatica asemanatoare cu cea masculina. "Stofele sunt din lana S'140, materiale similare cu cele pe care le folosim si la costumele barbatesti", a explicat acesta, intr-un interviu acordat Business24.

#tinute primavara, #tinute petrecere martie, #haine petrecere 8 martie, #colectie primavara Romanita Iovan, #colectie primavara Dana Savuica, #colectie primavara Alexandru Ciucu , #Tinute ocazie