Bijuteriile, secretul elegantei tale

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
2171 citiri
Bijuteriile, secretul elegantei tale

Bijuteriile reprezinta secretul care desavarseste o tinuta eleganta, asadar, aceste accesorii pretioase trebuie sa fie nelipsite din garderoba ta. Asortate cu atentie, bijuteriile iti vor pune in valoare imbracamintea, dar mai ales, iti vor conferi un plus de feminitate si personalitate.

Iar atunci cand vorbim de un eveniment special, precum un cocktail sau o receptie, bijuteriile reprezinta cartea de vizita a femeii de afaceri. De aceea, materialele din care sunt realizate trebuie sa fie de calitate, iar detaliile, desavarsite. Aurul galben, aurul alb sau diamantele ofera stralucire tinutelor formale, in culori discrete, atragand atentia, admiratia si impunand statutul social. Este motivul pentru care si celebritatile ofera atat de multa atentie acestui aspect.

Business24 va prezinta cateva exemple de tinute puse in valoare cu bijuterii Tiffany, pe care celebritatile au ales sa le poarte pe covorul rosu:

Jessica Pare, Christina Ricci, Brooke Shields sau Amber Heard sunt cateva dintre celebritatile care nu uita niciodata sa asorteze bijuterii de lux tinutelor lor. Astfel, in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat la inceputul acestei luni la New York, Jessica Pare a purtat pe covorul rosu o rochie aurie magnetizanta.

Insa adevarata stralucire a tinutei a fost data de bijuteriile Tiffany: o pereche de cercei cu diamante Flames si un inel cu diamant si aur, creatii ale designerului Jean Schlumberger.

Sursa: Tiffany

La acelasi eveniment, Christina Ricci a ales sa poarte cerceii Tiffany cu diamante Soleste si un inel cu safir roz si floare din diamante, asortate la o rochie in doua culori, cu volane extravagante.

Sursa: Tiffany

De asemenea, Brook Shields a magnetizat invitatii cu o pereche stralucitoare de cercei cu flori realizate din diamante, un inel cu diamante si perle, asortate la o rochie gri, cu o croiala sofisticata.

Sursa: Tiffany

Si Amber Heard a purtat bijuterii Tiffany spectaculoase, care au stralucit datorita cerceilor in forma de lacrima, din diamante si morganit, marca Paloma Picasso si un inel de diamante cu safir roz, asortate la o rochie fara umeri, in acelasi ton cromatic.

Sursa: Tiffany

In Europa, Tiffany are reprezentante in Berlin, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Zurich si Londra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bijuterii tinuta eleganta, #bijuterii Tiffany, #bijuterii aur, #bijuterii diamante , #Tinute ocazie