Transforma ceasul in bijuteria ta secreta

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:00
1949 citiri
Transforma ceasul in bijuteria ta secreta

Louis Vuitton a lansat noile ceasuri din gama Tambour Bijou Secret, in varianta White si Black, iar unul dintre ele sigur va fi bijuteria perfecta pentru tinutele tale elegante din aceasta primavara.

Deopotriva ceasuri si bijuterii, noile accesorii vin incompletarea colectiei lansate deja in 2012, avand insa diamante mai discrete si baza de otel inoxidabil. In 2012, ceasurile din colectia Tambur Bijou secret erau doar din aur alb sau roz cu diamante mai proeminente.

Numele Bijou Secret vine de la cadranul mascat de motivul Monogram Flower, spun oficialii companiei. Motivul floral este realizat din sidef natural si diamante, tocmai pentru ca tu sa il poti purta si ca pe o simpla bijuterie la mana ta, infasurata de trei ori cu o curea din piele gravata cu simbolurile LVMH.

In magazinul din Bucuresti inca nu se vand ceasuri si nici bijuterii pretioase, au declarat pentru Business24 reprezentantii Louis Vuitton. Il poti cumpara, asadar, doar din marile magazine Louis Vuitton din lume, precum cel din Viena, Paris sau Londra, incepand din luna martie 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Montre Tambour Bijou Secret, #ceas louis vuitton, #ceas elegant , #Tinute elegante