Topul celor mai scumpe nunti din istorie

Vineri, 17 Mai 2013, ora 09:15
4234 citiri
Topul celor mai scumpe nunti din istorie

Nunta printului Charles cu Lady Diana, cea a lui Wiliam cu Kate Middleton si nunta lui Kim Kardashian cu Kris Humphries au fost cele mai scumpe nunti din istorie.

1. Printul Charles si Lady Diana - 48 milioane dolari

Nota de plata dateaza din anul 1981, ceea ce azi ar insemna circa 110 milioane de dolari. De trei ori si jumatate mai scumpa decat nunta Printului Wiliam, dar pe atunci nu era criza economica si s-a gasit buget pentru cele 28 de torturi.

2. Printul Wiliam si Kate Middleton - 34 milioane de dolari

Despre nunta lor din 2011, cu o audienta globala au fost scrise pagini intregi. La evenimentul care a costat 34 de milioane de dolari au participat reprezentanti ai aristocratiei lumii.

3. Kim Kardashian si Kris Humphries - 10 milioane de dolari

La aceasta nunta, doar invitatiile au costat 10.000 de dolari, in timp ce aranjamentele florale au costat doua milioane de dolari.

4. Wayne Rooney si Coleen Mc Loughlin - 8 milioane de dolari

O ceremonie intr-o vila din secolul al XVII-lea, o receptie la o manastire medievala din Portofino si un bal mascat la Genova, pe un iaht de 120 milioane de dolari. Asa a fost, pe scurt, nunta din 2008 a fotbalistului de la Manchester United.

5. Chelsea Clinton si Marc Mezvinsky - 5 milioane de dolari

Fiica fostului presedinte american s-a casatorit in 2010, cand a purtat o rochie Vera Wang. Evenimentul s-a desfasurat in corturi de 600.000 de dolari, cu aer conditionat, iar tortul a costat 11.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai scumpe nunti, #nunta lux, #nunta william kate, #nunta cupluri celebre, #rochii nunta lux , #Tinute elegante