Poarta un ceas demn de Casa Regala de Monaco

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 00:00
3329 citiri
Poarta un ceas demn de Casa Regala de Monaco
Foto: Timezone

Orologierii din atelierul casei Lacroix par sa fi realizat cea mai impresionanta creatie din domeniul ceasurilor de lux produse de celebra companie elvetiana.

Maurice Lacroix Masterpiece Gravity este un ceas elegant invelit intr-o uluitoare carcasa albastra Powerlite si realizat exclusiv pentru evenimentul caritabil Only Watch 2015, patronat de Casa Regala de Monaco, anunta revista Luxatic.

Ceasul de lux este o combinatie atractiva de ceramica, titaniu, aluminu, magneziu si zirconiu care prinde viata la impulsul dat de un mecanism automatic, denumit ML230.

Cromatica atractiva a carcasei ceasului este completata de o bratara din piele in aceeasi nuanta, in timp ce cadranul sau refecta doua puncte vii de culoare de pe cadranul orar si cel al secundarului, care abordeaza acelasi albastru intens.

Combinatia aliajelor permite un joc vizual rafinat intre cadranul principal al ceasului Masterpiece Gravity, prin folosirea culorilor de gri si albastru si o tinuta eleganta a unui barbat rafinat.

Daca vrei sa pui mana pe aceasta bijuteria fara seaman, o adevarata capodopera a orologierilor de la Maurice Lacroix, trebuie sa stii ca ceasul va fi expus in cadrul galei caritabile Only Watch 2015, din 07 noiembrie de la Geneva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas lux Maurice Lacroix, #ceas unicat Maurice Lacroix Masterpiece Gravity, #licitatie ceas Maurice Lacroix , #Tinute elegante