Luxul "se asorteaza": Bijuterii inspirate din modelul Aston Martin One-77

Luni, 21 Mai 2012, ora 12:45
2985 citiri
Luxul "se asorteaza": Bijuterii inspirate din modelul Aston Martin One-77

Pasionata de masini? Acum ai posibilitatea sa-ti asortezi bijuteriile cu masina ta preferata.

Calleija Jewellers a lansat o colectie limitata de bijuterii in colaborare cu producatorul auto britanic Aston Martin, acestea fiind inspirate de modelul One-77.

Bijuteriile Calleija sunt imita stilurile europene, iar colaborarea cu Aston Martin a pornit de la ideea directorului companiei auto, prezentata producatorului de bijuterii in urma cu cativa ani, de a crea un tip de arta care poate fi purtata, anunta Born Rich.

Editia limitata cuprinde 77 bijuterii, fiind gandita sub forma a 77 de versiuni pentru modelul One-77. Intreaga colectie Calleija inspirata de Aston Martin, a fost realizata in sase ani. ASTAR, o piatra pretioasa cu taieturi exceptionale, este considerata "vedeta" colectiei.

Ideea care a stat la baza piesei ASTAR i-a apartinut lui John Calleija, directorul companiei producatoare de bijuterii. Materializarea acestei idei s-a facut cu ajutorul unor taietori virtuosi ai pietrei pretioase. Realizarea ASTAR a avut ca origine legendara masca motor Aston Martin.

ASTAR este una dintre cele mai bune creatii ale magazinelor Calleija pana in prezent.

Gama de bijuterii realizata in urma parteneriatului dintre Calleija Jewellers si Aston Martin a fost expusa in cadrul unui eveniment desfasurat la cel mai nou showroom Aston Martin din Londra. In afara de frumoasele bijuterii din gama Calleija - Martin, evenimentul a inclus si prezentarea celor mai recente modele Aston Martin.

Calleija a castigat in 2007 distinctia De Beers Diamond International Award si nu se afla la primul parteneriat de acest tip. Compania australiana a lansat in trecut pahare de sampanie incrustate cu diamante care valorau 400.000 de dolari.

#Aston Martin Calleija parteneriat, #Calleija Jewellers editie limitata, #Aston Martin One 77, #bijuterii inspirate Aston Martin , #Tinute elegante