Hermes iti propune un nou ceas cu diamante: Da o alta valoare timpului!

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 00:00
3248 citiri
Hermes iti propune un nou ceas cu diamante: Da o alta valoare timpului!
Foto: Pursuitist

Francezii, ca orice popor latin, par sa nu dea atata atentie timpului precum o fac mult mai rigurosii teutoni sau oportunistii anglo-saxoni.

Sunt neintrecuti insa cand vine vorba despre a da valoare ceasurilor decorate cu metale scumpe si pietre pretioase.

O dovedeste din plin si noua creatie a casei Hermes, ceasul Faubourg Joaillerie, care masoara scurgerea timpului printre stralucirea diamantelor ce imbraca acest uluitor accesoriu dedicat reprezentantelor sexului frumos, remarca portalul Pursuitist.

Faubourg Joaillerie imbraca incheietura mainii doamnelor cu o delicata bratara de aur impodobita cu 388 de diamante stralucitoare.

Inclusiv cadranul acestei splendid ornament dedicat femeilor poarta greutatea a 112 diamante elegant taiate si slefuite pentru a da un farmec deosebit ceasului.

Stralucirea bijuteriei iesita din mainile bijutierilor casei de moda din Franta este completata de alte 152 de diamante adaugate carcasei care inveleste delicatul mecanism interior al ceasului.

In total, 652 de diamante care pot da stralucire oricarei femei elegante, iar rafinamentul ceasului nepretuit este accentuat de greutatea redusa a acestuia, un amanunt pe care femeile il vor adora cu siguranta.

Nu este singura surpriza, insa. La interior, mecanismul este un Quartz elvetian capabil sa functioneze ireprosabil chiar si dupa o scufundare la adancimi de 30 de metri.

Numele sofisticatului ceas-bijuterie Hermes este o referire directa la istoria casei de moda, Faubourg Joaillerie fiind celebrul magazin din Rue du Faubourg Saint-Honore, nr.24 din Paris, prin care firma s-a facut remarcata in randul iubitorilor de lux.

#ceas lux, #ceas Faubourg Joaillerie Hermes, #ceas diamante, #casa moda Hermes Paris , #Tinute elegante