Editie limitata de ceasuri de lux pentru aniversarea Reginei Elisabeta

Vineri, 11 Mai 2012, ora 08:45
3798 citiri
Editie limitata de ceasuri de lux pentru aniversarea Reginei Elisabeta

Producatorul elvetian de ceasuri de lux Jaeger LeCoultre a lansat cea mai recenta colectie, o reeditare a editiei limitate Reverso, pentru a sarbatori implinirea a 60 de ani de domnie a Reginei Elisabeta.

Cu aceasta ocazie, piesele din colectie au fost gravate cu un logo cu diamant pentru a marca ceremonia fastuoasa. Asocierea dintre Jaegar LeCoultre si prestigiosul eveniment din Marea Britanie nu se limiteaza numai la editia limitata Reverso. Compania este si ceasornicarul Ceremoniei Diamond Jubilee, potrivitBorn Rich.

Marca Reverso a fost prezenta in istoria Coroanei Regale Britanice incepand cu Regele Edward VIII. Se spune ca Regele ar fi avut blazonul familiei desenat pe ceasul sau Reverso. Marca Reverso a mai fost mentionata si intr-o scrisoare din 1934 a Printului Danemarcei.

Editia limitata Grande Reverso Ultra Thin, formata din sase ceasuri pentru femei si barbati, aminteste de un model similar lansat in magazine, cu ocazia aniversarii de 80 de ani a producatorului de ceasuri. Minimalist in design, ceasurile regale Reverso se aseamana izbitor de mult cu cele din editia Ultra Thin.

Marca Reverso s-a nascut in 1931, ca raspuns la dorinta jucatorilor de polo de a avea ceasuri mai rezistente. Ceasul Reverso a fost proiectat initial de Rene-Alfred Chauvot. De atunci, Jaeger LeCoultre a ramas strans legat de acest sport si de evenimente importante din intreaga lume, avand ca ambasadori jucatori precum Adolfo Cambiaso sau Eduardo Novillo Astrada.

Atractiv si elegant, Reverso a trecut de la campul de polo in casele oamenilor bogati si faimosi.

#ceasuri Jeger LeCoultre, #editie limitata Reverso, #ceasuri lux Regina Elisabeta , #Tinute elegante