De ce costa gentile Hermes 150 mii de dolari? Exigentele unei fabrici de lux (Foto)

Vineri, 27 Iulie 2012, ora 15:20
4051 citiri
De ce costa gentile Hermes 150 mii de dolari? Exigentele unei fabrici de lux (Foto)

Gentile Hermes starnesc mereu senzatie, iar fascinatia pentru ele se explica si prin faptul ca sunt lucrate manual de catre experti mestesugari. In ciuda pretului lor ridicat, aceste accesorii sunt foarte apreciate si inregistreaza vanzari ridicate.

Regizorul Frederic Laffont a realizat documentarul Hearts and Crafts in 2011, prin care a prezentat modul in care se desfasoara activitatea in cadrul fabricii Hermes din Franta, unde se produc genti, bunuri din sticla si sei din piele pentru calarit.

Intr-o luna, angajatii Hermes de la aceasta fabrica pot sa produca pana la 15 genti in diverse stiluri si texturi. Numarul mic de genti se explica prin faptul ca acestea sunt fabricate de mana. Pretul acestor genti variaza intre 10 mii de dolari si 150.000 de dolari, in functie de marime si materialul folosit, potrivit Business Insider.

Anul trecut, reprezentantii Hermes au spus ca au angajat 400 de persoane pentru a face fata cererii de pe piata.

Desi pretul acestor banci este ridicat, Hermes a anuntat o crestere de 21,9% a vanzarilor in al doilea trimestru al acestui an.

Hermes: Vanzari in crestere cu 21,9% in prima jumatate a anului

Productia din fabrici incepe cu taierea pieii de crocodil pentru a identifica partile ideale pentru genti. Aceste piei sunt vopsite, iar apoi sunt preluate de mestesugari, care acorda atentie fiecarui detaliu de fabricare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fabrica Hermes, #genti Hermes fabricare, #genti Hermes pret , #Tinute elegante