Cum sa porti la mana un ceas de 18 milioane de dolari

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 00:00
4968 citiri
Cum sa porti la mana un ceas de 18 milioane de dolari
Foto: Jacobandco

"The Billionaire watch", creatia orologierilor de la Jacob&co, poate fi declarat cel mai sclipitor accesoriu de acest tip creat pana in prezent.

In acelasi timp, ceasul Billionaire este si printre cele mai scumpe din lume, justificand-si perfect numele prin pretul de 18 milioane de dolari inscriptionat pe eticheta, remarca Lux Expose.

In primul si in primul rand, Billionaire este un ceas care intra in categoria accesoriilor de lux fie si numai prin finetea mecanismului tourbillon care a fost creat de orologierii de la Jacob&co.

Acesta numara nu mai putin de 167 de componente si 19 pietre pretioase adaugate mecanismului JCAM09 al accesoriului de lux.

Cadranul este decorat cu diamante care indica orele, iar eleganta sa este sporita de designul simplu al limbilor de otel albastru adaugate ceasului elvetian.

Doar aceste amanunte nu justifica intru totul pretul urias al acestui ceas, dar trebuie adaugat faptul ca accesoriul este cu totul si cu totul imbracat in diamante.

260 de pietre pretioase certificate de Diamond Grading Report imbraca carcasa si bratara din aur alb de 18 carate ale ceasului, facand din Billionaire un accesoriu extravagant si extrem de scump.

Ceasul Billionaire este o creatie unica iesita din mainile fondatorului Jacob&co, Jacob Arabo, si a partenerului sau in acest proiect, bijutierul Flavio Briatore, proprietarul Billionaire Lifestyle SARL.

M.J.

#ceas diamante, #accesoriu lux, #ceas Bilionaire Jacob co , #Tinute elegante