Completeaza-ti colectia cu un ceas din anii '50

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 00:00
3981 citiri
Completeaza-ti colectia cu un ceas din anii '50
Foto: Only Vintage

Balansand intre robustete si simplitate, modelul de ceas din anii 50 Vacheron Constatin nu si-a stirbit cu nimic eleganta si farmecul in cele sase decenii si jumatate trecute de atunci.

Este unul dintre exemplele pentru care colectionarii de ceasuri se refera la perioada respectiva ca la Epoca de Aur a ceasurilor, aminteste Bloomberg.

Design fara epoca

In ciuda simplitatii brutale de care da dovada accesoriul creat la mijlocul secolului trecut, ceasul din otel inoxidabil semnat Vacheron Constantin cu greu poate fi descris ca lipsit de farmec.

Stralucirea argintie a cadranului evolueaza in aceasi nota cu carcasa acestuia, fara alte elemente de design adaugate decat marca orologierului elvetian.

Cadranul este imbogatit de marcajele orare scoase in relief ceea ce ofera o buna vizibilitate in penumbra sau pe inserat, iar cureaua Hermes din piele mentine acelasui aspect de eleganta discreta a accesoriului.

Mecanismul interior poarta semnatura Vacheron Constantin, de asemenea, si este decorat cu o cruce malteza.

Nu are elemente spectaculoase care sa iti retina privirea, dar tocmai in acest lucru rezida finetea acestui accesoriu fara varsta.

Are dimensiuni reduse pentru standardele de astazi, de doar 33,5 milimetri in diametru, dar se potriveste perfect atat cu un costum lejer, cat si asortat cu o tinuta casual.

Portalul Only Vintage pune in vanzare elegantul ceas Vacheron Constantin la pretul de 7500 de euro.

#ceas vintage Vacheron Constantin, #ceas elvetian elegant, #ceas otel inoxidabil , #Tinute elegante