Christian Dior isi sporeste profitul cu 28% in 2012

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 17:25
1267 citiri
Christian Dior isi sporeste profitul cu 28% in 2012

Casa de moda Christian Dior a anuntat o crestere de 28% a profitului in prima jumatate a acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.

Vanzarile de retail au crescut cu 36% in cel de-al doilea trimestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, au precizat oficialii Christian Dior, citati de CPP-Luxury.

Christian Dior este detinut de conglomeratul de bunuri de lux LVMH. In prima jumatate a anului 2012, LVMH a anuntat o crestere de 28% a profitului sau net fata de aceeasi perioada din 2011 si un avans de 26% al vanzarilor la nivelul intregului grup.

LVMH a anuntat o crestere de 12% a veniturilor in prima jumatate a acestui an, la 12,97 miliarde de euro, pe fondul cresterii puternice a comertului cu amanuntul si a vanzarilor diviziei de vinuri si bauturi alcoolice.

Divizia de fashion si bunuri din piele a inregistrat o crestere de 10%, mai mica decat estimarile analistilor. Divizia de fashion si bunuri din piele include branduri precum Louis Vuitton sau Givenchy & Celine.

Potrivit LVMH, costurile de marketing au diminuat castigurile Louis Vuitton, dar se asteapta ca profitul brandului sa creasca in a doua jumatate a acestui an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Christian Dior rezultate financiare, #profit Christian Dior, #Christian Dior vanzari 2012 , #Tinute elegante