Cele mai scumpe ceasuri de mana pentru barbati

Luni, 25 Iunie 2012, ora 18:59
25610 citiri
Cele mai scumpe ceasuri de mana pentru barbati

Ceasurile de mana cu un design complicat si rafinat sunt accesoriile care au fascinat intotdeauna barbatii.

Mult mai atasati de ceasurile de mana decat femeile, barbatii sunt la curent cu cele mai noi branduri de ceasuri de mana lansate pe piata si isi doresc sa cumpere cele mai scumpe modele, potrivit The Richest People.

Iata care sunt cele mai scumpe ceasuri de mana barbatesti:

Ceasul Emperador Temple

Produs de Piaget, ceasul Emperador Temple este cel mai scump ceas din lume care vine cu 1.212 diamante. Are o forma piramidala si un design ce include doua ceasuri si poate fi purtat atat ca ceas de mana, cat si ca bijuterie. Pretul este inca necunoscut, dar se estimeaza ca valoarea in jur de 3,3 milioane de dolari.

Aeternitas Mega 4

Perceput ca cel mai complicat ceas de mana creat pana acum, Aeternitas Mega 4 este creat special de Franck Muller si poate fi cumparat numai in New York sau Geneva. Are aceeasi marime ca si cea a modelului Carillon Westminster si are trei zone cu ceasuri, calendar pe 999 de ani si un mecanism muzical ce se activeaza la fiecare ora. Acest ceas special poate fi cumparat la pretul de 2,4 milioane de dolari.

Fibonacci Pocket Watch

Produs de Parmingiani Fleurier, Fibonacci Pocket Watch este decorat cu o floare de lotus si contine numele Fibonacci pe el. Fibonacci este porecla lui Leonardo Pisano, celebru matematician italian. Elementele care includ acest ceas printre cele mai scumpe din lume sunt sirul de perle de care este legat, sunetele de clopot pe care le produce si cadranul de aur alb.

Tourbillion Diamants

Tourbillon Diamants este special creat de Blancspain si Swatch Group, avand incorporate 480 de diamante. Ceasul este rezistent la apa si se intoarce singur, avand o rezerva de pana la sapte zile. Tourbillon Diamants poate fi cumparat la pretul de 1,8 milioane de dolari.

The Sky Moon Tourbillon

Produs de compania elvetiana Patek Philippe, Sky Moon Tourbillon se afla pe locul cinci in topul celor mai scumpe ceasuri din lume, avand un pret de aproximativ 1,1 milioane de dolari. Este un ceas cu doua fete ce afiseaza timpul sideral, un calendar nelimitat, iar cealalta fata arata miscarea stelelor, orbita si fazele Lunii.

#cele mai scumpe ceasuri, #ceasuri barbatesti de lux, #ceasuri de mana barbati, #top ceasuri de mana , #Tinute elegante