Cele mai elegante personalitati din lume

Joi, 07 August 2014, ora 14:45
1328 citiri
Cele mai elegante personalitati din lume

Actritele Cate Blanchett si Lupita Nyong'o - ambele premiate cu Oscar in acest an si, totodata, unele dintre artistele extrem de apreciate pe covorul rosu la galele organizate la Hollywood - au fost incluse pe lista celor mai elegante persoane din 2014 intocmita de revista Vanity Fair.

De asemenea, editorii acestei reviste au anuntat, miercuri, faptul ca ducesa de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii, a fost inclusa in Hall of Fame of Vanity Fair, potrivit Mediafax.

Cate Blanchett apare pentru a doua oara pe lista celor mai elegante persoane din lume intocmita de Vanity Fair, in timp ce Lupita Nyong'o debuteaza pe aceasta lista anuala, care nu este realizata sub forma unui clasament. Lista este dominata de actrite si actori, dar ea include si reprezentanti ai caselor regale europene, vedete din sport si din universul artelor.

Printesa Mary a Danemarcei, regina Maxima a Olandei si actrita Michelle Dockery, celebra pentru rolul din serialul "Downton Abbey", au fost remarcate pentru stilul lor vestimentar, alaturi artistul Jeff Koons, jucatorul de fotbal american Victor Cruz si cantaretul Pharrell Williams.

Pharrell Williams, care a fost inclus pentru a doua oara in aceasta lista, a spus ca actorul Johnny Depp este "idolul" sau in domeniul elegantei, iar Victor Cruz a dezvaluit ca il admira pe Pharell Williams pentru stilul sau vestimentar.

Desi Lupita Nyong'o a fost laudata pentru simtul ei estetic, atunci cand a fost intrebata de jurnalistii de la Vanity Fair in legatura cu magazinele de unde isi cumpara tinutele, actrita a spus: "De nicaieri. Nu-mi place sa merg la cumparaturi".

Actorul Neil Patrick Harris apare si el pentru prima data pe aceasta lista, alaturi de Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Emmy Rossum si una dintre vedetele francizei "Harry Potter", actrita Emma Watson, care a spus ca prefera lantul de magazine britanic Topshop.

Catherine, ducesa de Cambridge, care a aparut pentru al patrulea an pe lista celor mai elegante persoane din lume, va fi inclusa in Hall of Fame of Vanity Fair alaturi de creatorul de moda Karl Lagerfeld, directorul de creatie al casei Chanel.

Lista completa a celor mai elegante persoane din lume va fi publicata in numarul pe luna septembrie al revistei Vanity Fair care va ajunge la standurile de presa incepand din 12 august.

#actrita Cate Blanchett, #personalitati elegante, #Lupita Nyong o, #eleganta ducesa de Cambridge , #Tinute elegante