Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ceasuri de colectie Royal Oak, scoase la licitatie

Ceasuri de colectie Royal Oak, scoase la licitatie


Anul acesta va avea loc cea de-a 40-a aniversare a ceasurilor Royal Oak produse de compania elvetiana Audemars Piguet. Evenimentul va fi marcat de organizarea unei licitatii cu ceasuri Royal Oak in editie limitata, in data de 13 mai la Geneva.

Ceasurile scoase la licitatie ofera colectionarilor din domeniu optiuni variate, de la modele Premier pana la vintage, potrivit Bornrich.com

Grand ComplicationGrand Complication este modelul ideal pentru cei care prefera bijuteriile incorporate intr-un ceas. Este realizat din aur de 18 carate si este incrustat cu diamante albe, iar aplicatiile sale includ calendarul pe saptamani, zile, secunde si fazele lunii. Pretul acestui model se va situa intre 600.000 de dolari si 1,1 milioane de dolari.

Royal Oak Jumbo No. 88Ceasul Royal Oak Jumbo No.88 este un model clasic din 1972, creat din otel inoxidabil. Este unul dintre modelele cele mai timpurii cu linie exterioara cadranului octogonal. Pretul sau va varia intre 16.000 de dolari si 20.000 de dolari.

Royal Oak Jumbo SkeletonCeasul Royal Oak Jumbo Skeleton a fost creat in 1991 si ramane unul dintre cele mai rare piese ale seriei. Rezistent la apa, aceasta piesa din aur galben de 18 carate are si o curea din acelasi metal pretios. Un alt lucru interesant la modelul Oak Jumbo Skeleton este expunerea miscarii sale rotationale pe cadran. Pretul acestui model se va situa intre 22.000 de dolari si 33.000 de dolari.

Royal Oak Giorgio ArmaniModelul Royal Oak Giorgio Armani a fost produs in 2010, este realizat din aur alb de 18 carate si se numara printre cele zece modele de acest tip fabricate de Royal Oak. Se asteapta ca pretul sau sa varieze intre 45.000 de dolari si 65.000 de dolari.

Royal Oak JumboModelul Royal Oak Jumbo, desi este foarte asemanator ca design modelelor din editia Skeleton, are un cadran gri si poarta semnatura Bulgari. Ceea ce face acest ceas special este faptul ca i-a apartinut fostului presedinte venezuelean Carlos Andres Perez. Pretul modelului variza intre 33.000 de dolari si 45.000 de dolari.

Royal Oak Platinum Rubens BarrichelloRoyal Oak Platinum Rubens Barrichello marcheaza legatura dintre ceasuri si sport. Produs intr-o editie limitata de 150 de unitati, ceasul este din platina si are parti multicolore dispuse pe un design cu mai multe straturi. Valoarea acestuia este estimata la aproximativ 129.995 de dolari.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2150 ori