Bulgari va lansa colectia de obiecte din piele Serpenti

Vineri, 11 Mai 2012, ora 12:15
4003 citiri
Bulgari va lansa colectia de obiecte din piele Serpenti

Bulgari se pregateste pentru a lansa colectia de obiecte din piele Serpenti, o reinventare a unuia dintre cele mai recunoscute simboluri. Colectia include o serie de accesorii diverse, de la genti de umar, la bratari si portofele.

Toate produsele din piele Serpenti vor fi impodobite cu celebrul cap de sarpe, cu ochi verzi din malahit si cap placat cu aur. Extinderea colectiei de piele de catre Bulgari urmeaza expansiunii colectii de bijuterii si ceasuri de anul trecut. Cu aceste colectii, Bulgari si-a intarit reputatia sa pentru proiectarea si producerea obiectelor de lux fine, avand ca motiv sarpele, potrivit Born Rich.

Ca toate produsele Bulgari, cele din colectia de piele Serpenti nu sunt ieftine. Gentile mici de umar valoreaza aproximativ 2.100 de dolari, iar cele mai mari pot sa coste si 2.500 de dolari. Doamnele care vor sa poarte minaudiere pentru tinuta de seara, pot alege o astfel de poseta placata cu email negru, la un pret de 4.600 de dolari.

Nu toate produsele din gama Serpenti sunt fabricate din piele de sarpe, astfel ca cei interesati de aceasta colectie pot opta si pentru genti de umar din pieele de vitel sau pentru ceva sport. Bretelele au desene cu solzi de sarpe pentru a consolida temele inspirate de sarpe.

Retailerul Bulgari este detinut de firma franceza LVHM din octombrie 2011, fiind celebru pentru bijuteriile sale. La inceputul acestui an, LMVH a organizat un cocktail la Milano, anuntand lansarea colectiei de piele Serpenti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bulgari Serpenti, #colectie obiecte piele Bulgari, #colectia Serpenti Bulgari , #Tinute elegante