Brandurile de lux Jimmy Choo si Tiffany investesc masiv in Praga

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 12:34
1645 citiri
Brandurile de lux Jimmy Choo si Tiffany investesc masiv in Praga

Mai multe branduri de lux, printre care se numara Jimmy Choo si Tiffany, au ales sa investeasca masiv in Praga. In capitala Cehiei, Jimmy Choo va deschide primul magazin monobrand, dupa modelul Tiffany

Designerul Jimmy Choo va deschide primul magazin monobrand din Praga, pe aceeasi strada pe care se gaseste si unitatea monobrand inaugurata de Tiffany luna trecuta.

Magazinul lui Jimmy Choo va fi inaugurat pana la sfarsitul lunii octombrie, potrivit CPP-Luxury.

Si brandurile Louis Vuitton si Burberry vor deschide noi magazine in Praga, in centrul vechi al orasului, datorita turistilor din Asia prezenti in zona, in special din China, Coreea si Taiwan. Noile magazine Loius Vuitton si Burberry vor fi inaugurate pana la sfarsitul lunii decembrie.

Printre brandurile de lux care detin magazine monobrand in Praga se numara Hermes, Prada, Bottega, Venta, Fendi, Burberry, Louis Vuitton sau Dior.

Praga este insa departe de orasele europene, considerate adevarate centre ale luxului, precum Milano sau Munchen, cel putin in ceea ce priveste marimea. Produsele de lux vandute in Praga sunt cu 10% - 15% mai scumpe decat cele comercializate in Milano sau Paris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#magazine lux Praga, #magazine lux Europa, #branduri de lux Praga , #Tinute elegante