Vezi cum arata cel mai nou ceas dedicat exploratorilor adancurilor

Sambata, 15 Iulie 2017, ora 00:00
3776 citiri
Vezi cum arata cel mai nou ceas dedicat exploratorilor adancurilor
Foto: Extravaganzi

Este clar ca in momentul in care pleci in vacanta nu ai de gand sa te afisezi pe plaja cu un ceas potrivit mai degraba la costumul tip office.

Luminox iti ofera sansa de a iesi in evidenta pe orice plaja cu un super ceas sport dedicat celor care iubesc aventurile de vara, in special scufundarile, Deep Dive Automatic fiind creat special pentru acest tip de experiente extreme, relateaza Extravaganzi.

Ceasul Luminox Deep Dive vine invelit intr-o carcasa de otel si este special protejat pentru a rezista presiunii acvatice pana la adancimi de 500 de metri.

Cu alte cuvinte, ai in fata un instrument special creat pentru a te ghida in adancul marii.

Afisajul fosforescent si instrumentele de masurare a presiunii si orientare te vor ajuta sa intri si sa iesi in siguranta din imparatia lui Neptun.

De altfel, afisajul fosforescent de pe cadranul ceasului Luminox este garantat pentru 25 de ani, iar designul include si logoul firmei producatoare, ca si pe cel al ONG-ului Sea Wolves Unlimited and UVP, o organizatie care militeaza pentru protectia mediului si turismul ecologic.

Mai mult, o parte din veniturile incasate de Luminox din vanzarea seriei limitate Deep Dive vor fi donate catre aceasta asociatie. Pretul accesoriului sport este de 1.799 euro.

#ceas Luminox Deep Dive, #accesorii masculine, #ceas vacanta , #Tinute casual