Ti-ai cumpara un Rolex cu bratara din cauciuc?

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 00:00
6210 citiri
Ti-ai cumpara un Rolex cu bratara din cauciuc?
Foto: Rolex

Noul ceas Everose gold Yacht-Master de la Rolex are tot ce asteptai de la un produs de lux: carcasa din metal pretios, un mecanism ireprosabil si un design atragator. Cureaua este insa o surpriza totala: Rolex a optat de data aceasta pentru cauciuc.

Desi este un pic neobisnuit sa gasesti pe un ceas de lux o astfel de bratara, nu uita ca Rolex nu face niciodata lucruri simple: vei descoperi o tehnologie uimitoare integrata in aparent banala curea Oysterflex, informeaza Bloomberg.

In primul rand, bratara doar pare a fi din cauciuc. In realitate este formata din doua tije din titan invelite intr-un material similar celui folosit la Apple Watch.

Odata ce ai pus pe mana ceasul Everose gold Yacht-Master vei observa ca bratara Oysterflex se dovedeste la fel de rigida ca una metalica, ferindu-te insa de senzatia de raceala data de bratarile clasice.

Sistemul de prindere este realizat din aur, care are si roul de a echilibra ceasul pe mana, pentru o senzatie cat mai placuta la purtare.

Confortul este dublat de adaugarea unor pernute tampon din cauciuc pe partea interioara a bratarii.

Ceasul Everose gold Yacht-Master este definitoriu pentru iubitorii sporturilor nautice, asa ca adaugarea unei bratari cauciucate este in acelasi timp o idee inedita, dar si o caracteristica menita sa sublinieze nota sportiva a acestui accesoriu.

Ceasul in sine este de o eleganta simpla, combinatia dintre aurul rosu si ceramica neagra speciala folosita la realizarea cadranului si cercului orar exterior fiind de efect.

Carcasa sa din metal nobil simbolizeaza o cochilie de scoica si se dovedeste rezistenta la apa pana la adancimi de 100 de metri.

#ceas Roles Everose gold Yacht Master, #ceas lux Rolex, #ceas Rolex sporturi nautice , #Tinute casual