Invictus Chronograph, ceasul care te face sa-ti traiesti viata la maximum

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 00:00
5045 citiri
Invictus Chronograph, ceasul care te face sa-ti traiesti viata la maximum
Foto: Passion Horlogere

Cu un aer rebel si un design uluitor, cronograful Invictus, aparut in urma colaborarii dintre orologierul sef de la Hautlance, Joachim Besomi, si excentricii bikeri Sebastien Mottier si Manu Vionnet, aflati in spatele proiectului de tuning moto Vida Loca Choppers, se arata gata sa dea un nou ritm stilului extravagant.

Ceasul sparge limitele luxului prin designul sau, iar seria limitata la doar 28 de bucati face din accesoriul cu aer rock'n roll un produs ravnit de toti cei care traiesc viata intr-un mod extrem, potrivit Luxatic.

Cronograful Hautlence Invictus Vida Loca Choppers se face remarcat prin aerul sau unic si designul indraznet..

Carcasa de 42 mm este realizata din titan si otel inoxidabil si poate rezista presiunii apei pana la adancimi de 50 de metri.

Safirele montate pe ceas se fac imediat remarcate ca un element de eleganta suplimentara unui accesoriu care oscileaza intre lux si extravaganta unui stil mai lejer.

Cadranul are un fundal negru pe care se observa decoratiuni in forma spiralata, cu marcaje argintii. Piesa de rezistenta o reprezinta insa craniul incoronat rerezentand logo-ul Vida Loca Choppers.

#ceas rock and roll, #cronograf Invictus Vida Loca Choppers, #ceas Hautlence , #Tinute casual