Graham Chronofighter Vintage, ceasul care te urca intr-un bombardier din Al Doilea Razboi Mondial

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 00:00
8458 citiri
Graham Chronofighter Vintage, ceasul care te urca intr-un bombardier din Al Doilea Razboi Mondial
Foto: Graham 1695

Celebrele ceasuri folosite de pilotii bombardierelor din Al Doilea Razboi Mondial sunt aduse din nou la viata intr-o colectie limitata a casei Graham.

Cei 321 de ani de experienta ai orologierilor care au servit casa Graham permit reinventarea unor modele istorice intr-o maniera eleganta, asa cum demonstreaza si cronograful Chronofighter Vintage, anunta Extravaganzi.

Carcasa de otel inoxdabil de 40 mm si instrumentele de reglaj de dimensiuni mari accentueaza caracteristicile masculine ale cronografului cu aer vintage.

La vremea respectiva, pilotii avioanelor purtau manusi groase, iar rotorul si clapeta de control a cronografului erau si ele construite pe masura.

Cadranul ceasului Chronofighter Vintage aminteste de cel al ceasurilor de bord, iar elementele decorative si subcadranele pastreaza aerul unei simplitati elegante, dand un stil aparte acestui accesoriu pur masculin.

La interior, ceasul este animat de un mecanism modificat Valljoux 7750. Pretul unui accesoriu cu aer vintage se situeaza la aproximaiv 5.000 dolari.

Insa cum colectia Chronofighter Vintage va cuprinde doar 4 modele produse in serii limitate de cate 15 unitati, ceasul care aminteste de accesoriile pilotilor de lupta poate fi considerat un adevarat obiect de colectie.

#ceas vintage, #serie limitata ceasuri Graham, #ceas Graham Chronofighter Vintage , #Tinute casual