Finetea automobilelor de epoca, surprinsa intr-un ceas de 50.000 de dolari (Video)

Sambata, 30 Ianuarie 2016, ora 00:00
3010 citiri
Finetea automobilelor de epoca, surprinsa intr-un ceas de 50.000 de dolari (Video)
Foto: Ralph Lauren

Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca designerul Ralph Lauren este si unul dintre cei mai mari colectionari de automobile. Printre piesele de rezistenta din impresionanta sa colectie se gaseste si un Bugatti Type 57SC Atlantic Coupe din 1938, o masina care a inspirat si cel mai nou ceas creat de casa Ralph Lauren.

RL Automotive Skeleton este un ceas elegant a carui finete o poti aprecia mai ales daca esti familiarizat cu liniile sofisticate ale automobilelor de epoca, remarca revista Luxatic.

De fapt, casa Ralph Lauren a adaugat 5 noi ceasuri elegante in colectia Automotive, dar RL Automotive Skeleton se dovedeste a fi cel mai reprezentativ dintre modelele noi.

La fel ca si automobilele Bugatti de epoca, ceasul este construit manual de catre orologieri elvetieni de la Val Fleurier care au urmnat intocmai indicatiile designerilor RL.

Primul indiciu privind legatura existenta intre ceas si luxosul automobile Bugatti o tradeaza inelul din lemn Amboyna adaugat carcasei ceasului, materialul de finisaj fiind intalnit si in decorarea bordului automobilelor create de Ettore Bugatti.

Asemanarile merg mult mai departe, pielea neagra de aligator, cadranul din lemn de ulm, cifrele arabe similare celor de pe cadranele de bord ale masinii sau carcasa din otel amintesc de aceasta legatura intre ceasul Ralph Lauren si lumea automobilelor Bugatti.

Finetea mecanismului elvetian este expusa privirii tale, ceasul RL Automotive Skeleton respectandu-si intru totul titulatura.

Privit prin geamul de safir al ceasului, mecanismul de calibrul RL 1967 aminteste de imaginea unui motor de masina sport din era interbelica, semn ca Ralph Lauren si-a atins scopul de a pune in elichibru lumea automobilelor de epoca cu finetea ceasurilor de lux.

Pretul unui RL Automotive Skeleton este de 50.000 de dolari, dar pentru moment acest ceas nu se comercializeaza decat in magazine casei de moda americane, nefiind introdus in comertul online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Ralph Lauren, #RL Automotive Skeleton, #ceas lux , #Tinute casual