Ceasul preferat al lui George Clooney: Il poti purta la orice tinuta!

Sambata, 29 August 2015, ora 00:00
3637 citiri
Ceasul preferat al lui George Clooney: Il poti purta la orice tinuta!
Foto: Omega Watches

Omega Speedmaster'57 este o reinterpretare a clasicului model Speedmaster Professional. Simplitatea si eleganta designului readuc stilul macho al anilor '50 intr-o noua forma.

Ceasul are o infatisare vintage, accentuat si de forma carcasei sale, iar pentru un barbat activ, care trece cu usurinta de la tinuta business la stilul casual, este un accesoriu ideal.

Mai mult decat atat, face parte din ceasurile preferate de actorul George Clooney, dupa cum il descriu producatorii pe portalul Omega Watches.

Fanii colectiei Speedmaster scoasa de Omega se pot declara satisfacuti. Noul ceas Speedmaster '57 se arata un produs de top care combina caracteristici ale modelului initial cu noi elemente originale.

Cadranul ceasului reflecta o atentie deosebita acordata detaliilor, chiar si cand acestea par de o simplitate extrema.

Culoarea sa intunecata pune perfect in evidenta stralucirea mata a otelului inoxidabil, iar marcajele de un roz pal reusesc sa dea o nota de finete designului.

Foto: Omega Watches

Spre deosebire de originalul Speedmaster Professional, noul ceas are doar doua subcadrane dedicate cronometrarii secundelor si alternantei zi/noapte.

Carcasa sa difera in functie de preferintele publicului larg, asa ca ai posibilitatea sa alegi intre modelele Omega Speedmaster '57 cu carcase din aur rosu sau galben de 18 k, titan sau un amestec de otel inoxidabil si aur.

Foto: Omega Watches

Fiecare model poate fi asortat cu o bratara metalica sau una din piele. Stilul vintage se oprereste doar la design, la interior Speedmaster '57 beneficiind de un mecanism Co-Axial de calibru 9300/9301, dotat cu un arc balans din silicon.

Foto: Omega Watches

Miscarea mecanismului revolutionar dezvoltat de orologierii companiei elvetiene poate fi admirata prin capacul de cristal care acopera partea din spate a ceasului Speemaster '57.

#ceas lux Omega, #Omega Speedmaster 57, #accesorii tinuta casual , #Tinute casual