Cauta ceasul elvetian de lux dedicat bolizilor Shelby Cobra

Sambata, 23 Mai 2015, ora 00:00
3997 citiri
Cauta ceasul elvetian de lux dedicat bolizilor Shelby Cobra
Foto: Ask Men

Orologierii de la Baume & Mercier Capeland si-au dat mana cu americanii de la Shelby Cobra pentru o serie limitata de ceasuri de lux.

Nu este primul exemplu in care finetea mecanismelor elvetiene isi leaga numele de cel al modelelor auto exclusiviste, colectiile Jeager-Le Coultre/Aston Martin, Breiting/Bentley sau Blacpain/Lamborghini constituind exemple celebre. Insa, Shelby Cobra este prima masina americana care a fost selectata intr-o astfel de asociere, arata portalul Ask Men.

Numai numele Shelby Cobra ar trebui sa-ti tureze ritmul cardiac la maximum, iar infatisarea ceasului realizat de Baume& Mercier Capeland promite sa adauge noi valuri de adrenalina.

Carcasa de aur rosu de 18 k a ceasului de lux adaposteste un mecanism tip Capeland completat de simboluri care denota intreaga nebunie a curselor auto de acum o jumatate de secol.

Cadranul este creat pentru a reda senzatia ceasurilor de bord ale unei masini de curse, iar limba secundarului este impodobita cu simbolul unei cobre, o referire la numele masinii care a pus capat suprematiei Ferrari in lumea sporturilor auto.

Seria limitata de ceasuri are doua modele: unul cu carcasa din otel inoxidabil si varianta invelita in aur de 18 carate.

Simbolistica merge mai departe si in ceea ce priveste numarul exemplarelor create: 1965 de ceasuri cu carcasa din otel, dedicate anului in care masinile Shelby s-au impus in campionatul international de curse auto, si 98 de ceasuri din aur, reprezentand numarul norocos al pilotului Carol Shelby.

Pretul unui exemplar in carcasa de otel este de 4.450 de dolari, dar oferta si modul de comanda pot fi analizate mai bine pe site-ul companiei elvetiene Baume& Mercier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#serie limitata ceas Shelby Cobra, #ceas dedicat masina Shelby Cobra, #ceas Baume Mercier Capeland , #Tinute casual