Top parfumuri fresh pentru o tinuta business. Tie care ti se potriveste?

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 00:00
16041 citiri
Top parfumuri fresh pentru o tinuta business. Tie care ti se potriveste?
Foto: sheknows.com

Alege un parfum fresh la tinuta business, pentru ca parfumul unei doamne trebuie sa fie pe atat de discret, pe cat ii permite si tinuta.

Fiecare nota, in combinatie cu pielea, creeaza un tablou olfactiv unic. Pentru a evita ca tabloul tau sa fie prea incarcat, un parfum precum Dahlia Noir L'Eau de la Givenchy, Premiere by Gucci sau Rose Aurore Eau Fraiche de la L'Occitane, ar putea fi o alegere inteligenta.

Dar pentru ca gusturile sunt variate, Business24 iti propune mai multe parfumuri si, cine stie, poate macar unul din ele ti se va potrivi.

212 VIP de la Carolina Herrera

Acest parfum emana optimism, libertate si emotii. Ambalat intr-o sticluta ca de aur, "2012 VIP" este un parfum floral care imbina stilul cu atitudinea, scrie Luxpresso.

O aura exceptionala este creata din note abundente de mosc, dar si din arome de gardenia.

Body Mist de la Burberry

Aceasta sticluta ce seamana cu un turture a fost gandita de designerul Burberry, Christopher Bailey, si te face sa intelegi din start ca ai de-a face cu o aroma usoara.

Printre aromele de varf vei simti note de ambrozie si frezie.

Dahlia Noir L'Eau de la Givenchy

Dahlia Noir L'Eau este un parfum elegant pentru femei care nu se tem sa-si "expuna" aspectele cele mai delicate ale personalitatii lor, la birou. Printre aromele pe care le vei simti la acest parfum se numara si cele citrice, patchouli la baza si petale de trandafiri la mijloc.

Ricci Ricci by Nina Ricci

Aceasta sticulta cu un design aparte emana arome proaspete care pornesc de la note de bergamota si urca pana la arome fine de patchouli.

Premiere by Gucci

Acest parfum emana eleganta si feminitate. Avand arome florale sustinute la baza de note lemnoase, Premiere by Gucci este fara indoiala parfumul unei doamne de succes.

Rose Aurore Eau Fraiche - L'Occitane

Parfumul Rose Aurore Eau Fraiche de la L'Occitane iti da senzatia de "transparenta". Notele sale de top sunt alcatuite din lamaie, portogala si bergamota, care te duc cu gandul la cele mai frumoase dimineti racoroase. Apoi aroma de trandafir alb se amesteca suav cu cea a forii de lotus, creand un buchet floral extrem de bogat.

Eau de Lacoste Pur Femme

Eau de Lacoste este un parfum floral ce poate fi si elegant si senzual, in acelasi timp. Aceasta aroma de zi se deschide cu note de ananas, mandarina si bergamota, continuand cu trandafir, iasomie si culminand cu balsam de Peru.

#parfumuri fresh, #cele mai bune parfumuri, #parfumuri tinuta business , #Tinuta business