Tinuta vestimentara ideala pentru o femeie de afaceri moderna

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 18:28
5017 citiri
Tinuta vestimentara ideala pentru o femeie de afaceri moderna

Tinuta vestimentara pentru o femeie de afaceri reprezinta mult mai mult decat clasicul deux-piece, format din taior, camasa si fusta tip creion. Brandurile consacrate, precum Styland, reinventeaza tinuta de business, aducand elemente noi, surprinzatoare, extrem de feminine, dar pastrand in acelasi timp eleganta clasica.

Sacoul

Spre exemplu, sacoul aparent clasic, are elemente si detalii moderne, este croit dintr-o stofa de calitate, captusit cu matase si confectionat cu atentie, ridicand astfel aspectul si calitatea intregului look.

Ca si culori, Styland opteaza pentru sacou negru, alb, rosu, albastru, portocaliu, roz, verde, nude, bej, galben. Materialele difera, de la stofa pana la lana 100% virgina cu captusala din matase.

Un sacou confectionat corect este confortabil la purtare si isi mentine acelasi aspect si dupa curatare.

In cazul Styland, sacoul este purtat fie cu fusta tip creion, fie cu o rochie eleganta, cat si cu un pantalon casual asortat cu incaltaminte sport.

Fusta

Fusta midi cu detaliu la spate, dublata integral cu matase pentru un efect de cambrare, poate fi purtata atat la birou, cu un sacou, cat si la o cina, cu o camasa vaporoasa. Acest tip de fusta Styland este disponibil in culori precum bleumarin, rosu, portocaliu, roz, galben sau alb.

Apoi avem varianta de fusta clos cu buzunare ce poate fi purtata atat la birou, cu un sacou cat si la o cina, cu un maieu matasos sau cu o camasa vaporoasa.

Pantalonul

In cazul pantalonului, avem optiunea de a purta pantalon pana deasupra gleznei, tip chino, pantaloni drapati si petrecuti ori pantaloni evazati.

Pantalonul tip chino este atemporal si poate fi purtat in orice moment al zilei, este despicat lateral si lasa glezna la vedere. Este disponibil in multiple culori si materiale. Pentru un look complet, el poate fi purtat cu un sacou din acelasi material.

Pantalonii drapati si petrecuti in partea din fata, cu buzunare din matase, sunt versatili si pot fi purtati atat ziua cat si seara.

Pantalonul evazat ofera efectul de alungire a picioarelor. Aceasta piesa clasica este recomandata femeilor scunde si poate fi purtata atat la o petrecere eleganta cat si la office.

Tuxedo

Tuxedo-ul este o piesa sofisticata pe care o aleg femeile atunci cand vor sa se simta sigure, elegante, rafinate si comfortabile in acelasi timp.

Tuxedo-ul este cea mai complexa piesa din gama costumelor si se realizeaza din stofe din lana cu detalii din satin sau matase, remarcandu-se printr-un croi impecabil si umeri bine definiti cu revere remarcabile.

Rochia

Rochia clasica, dublata integral pentru a oferi un efect de cambrare, este prevazuta cu decolteu in V in fata si la spate. Poate fi purtata cu un sacou sau pulover la birou sau la o cina eleganta.

Rochia cu decupaj rotund la spate, legata cu o funda de matase, dublata integral, are efect corset urmand linia corpului. Intrucat are lungimea pana la genunchi, rochia poate fi purtata atat la birou cat si la o cina eleganta.

Un model de rochie elegant, ce poate fi purtat atat la o cina cat si la un eveniment special, este prevazut cu decolteu in spate si crapatura pe toata lungimea in partea din fata, precum si margele inserate pe umeri si funda din matase.

Rochia asimetrica poate fi purtata cu vesta sau cu un sacou pe deasupra, la birou, sau asortata cu un tuxedo chiar si la ocazii speciale. Aceasta rochie este foarte versatila avand lungimea putin deasupra genunchilor.

Femeile care poarta Styland sunt femei active, rafinate, exigente in general cu stilul lor de viata, femei care calatoresc, care activeaza intr-un domeniu care le impune o tinuta formala, care sunt foarte atente cu aspectul lor si pentru care timpul este foarte important.

O femeie care poarta costum iese in evidenta prin personalitatea ei si se remarca prin putere, independenta, eleganta, incredere, fermitate si senzualitate.

Asa cum a scris si Eva.ro, Styland urmeaza directia marilor case internationale, mai exact curentul "See now, buy now"!

Marii designeri internationali prefera sa lanseze colectii in plin sezon, renuntand la ideea de a prezenta acum ceea ce se va purta anul viitor.

Styland lanseaza permanent noi si noi piese vestimentare. Este de ajuns pentru a consuta frecvent website-ul www.styland.ro si a remarca faptul ca magazinul online este updatat chiar si saptamanal.

Produsele descries mai sus sunt disponibile pe magazinul online la sectiunea Garderoba Office.

In plus, si experienta de shopping offline este cu adevarat speciala in cazul Styland.

Consultantii de stil si imagine Styland vin in ajutorul celor care trec pragul showroom-ului, in urma progamarii initiale, si recomanda cele mai bune optiuni vestimentare in functie de stilul si dorinta fiecaruia.

Programari Showroom Styland - Bucuresti - 0799.101.999

Program Luni-Vineri 10-20

Showroom STYLAND

Bucuresti, Sector 2, Frederic Chopin 34

#tinuta business, #tuxedo tinuta business, #garderoba office , #Tinuta business