Tinuta face diferenta in business. Daca este completa

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
3426 citiri
Tinuta face diferenta in business. Daca este completa

Tinuta de zi cu zi a oamenilor de afaceri a devenit mai casual in ultimul timp, insa costumul ramane piesa de baza a oricarei tinute business, in timp ce elementele ce intregesc o tinuta business, precum cravata sau vesta, sunt cele care pot conferi tinutei un aer personal.

Varianta clasica de tinuta business pentru un om de afaceri ramane costumul blemarin, De asemenea, costumurile bej, gri sau kaki reprezinta alegeri potrivite pentru o intalnire de afaceri serioasa.

In ceea ce priveste costumele barbatesti, recomandarea se indreapta spre creatiile designerului Alexandru Ciucu, Furnizorul oficial al Casei Regale din Romania, care realizeaza costume la comanda, din materile si cu masurile potrivite cu personalitatea si corpul fiecarui client.

Sursa:alexandruciucu.com

Pretul unui costum realizat de Ciucu variaza intre 750 si 1.100 de euro, in functie de tesatura model si timpul in care trebuie sa fie gata, de obicei realizarea unui costum la aceasta casa de moda durand intre 3 si 6 saptamani.

Pentru sezonul rece, vesta poate fi un element vestimentar care sa completeze cu succes o tinuta business. Daca decideti sa adaugati o vesta tinutei dumneavoastra va trebui sa o purtati mereu cu toti nasturii inchisi si sa o asortati cu un sacou in exact aceeasi nuanta.

Un element important al tinutei business a unui om de afaceri este cravata.

In ceea ce priveste regulile de asortare a camasii cu cravata, cel mai important de retinut este ca la o tinuta business o cravata cu imprimeu, fie ca vorbim de carouri, buline sau dungi nu va fi va fi asortata la o camasa cu acelasi tip imprimeu, ci una simpla sau cu imprimeu diferit.

De asemenea, important este ca nuantele cravatei si ale camasii sa fie contrastante si sa mearga bine impreuna. Astfel, la o camasa roz pal poti asorta o cravata bleumarin, iar la o camasa alba poti alege ce cravata doresti.

Cravate cu diferite modele si din materiale variate vei gasi la Massimo Clessi, unde preturile variaza in jur de 50- 100 de lei sau la Calvin Klein, unde pretul unei cravate este de circa 200 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinuta business, #costum tinuta business, #asortare cravata, #cravata camasa , #Tinuta business