Respecti regulile unei tinute business? Sfaturi de la Alexandru Ciucu

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 00:00
5793 citiri
Respecti regulile unei tinute business? Sfaturi de la Alexandru Ciucu

Tinuta business masculina este o provocare, insa, daca tii cont de cateva reguli de baza, sarcina ta devine tot mai usoara pe zi ce trece.

Una dintre cele mai importante decizii este aceea de a nu respecta cu sfintenie tendintele in moda: este mai important sa fii armonios imbracat, decat sa fii intr-un trend care nu te reprezinta, sustine designerul Alexandru Ciucu.

Acesoriile de calitate te scot oricand din monotonie, sustine acesta, care te asigura ca, daca nu esti pasionat de moda, investitia in bijuterii este una utila si inteligenta.

Codul vestimentar masculin nu se opreste aici: designerul iti sugereaza sa fii foarte atent cand alegi masura hainelor, dar si cand iti formezi stilul vestimentar. "Creaza-ti un stil propriu, vei fi mai apreciat astfel", spune Ciucu.

O alta regula spune ca trebuie sa eviti sa folosesti doua zile la rand aceeasi culoare de camasa, sustine designerul, care continua "decalogul vestimentar al oamenilor de afaceri" cu un alt element: pantofii, care trebuie sa arate mereu impecabil.

Potrivit lui Alexandu Ciucu, "pentru drumul pana la birou poti incalta o alta pereche care poate fi chiar sport si, deci, mai confortabila".

Fii discret in ceea ce priveste brandul sau magazinul de unde iti cumperi hainele si accesorile, te mai sfatuieste acesta. Ce-i drept, discretia face parte din atuurile oricarui gentleman.

Cu toate acestea, designerul te incurajeaza sa fii deschis la sfaturi, fie ca le primesti sau le oferi, cand vine vorba de cei din jurul tau.

Alexandru Ciucu, Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei, iti sugereaza si cateva variante pentru tinuta business, inspirate din colectia sa de business "L'Homme. Roi 2012", fost prezentata la Monte Carlo, intr-un show de moda individual desfasurat la Hotel de Paris.

#tinute business, #costume Alexandru Ciucu, #tendinte moda costume, #costume barbati , #Tinuta business