Freak Cruiser, ceasul care te poarta in larg chiar si intr-o tinuta business

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 00:00
2897 citiri
Freak Cruiser, ceasul care te poarta in larg chiar si intr-o tinuta business
Foto: noul Freak Cruiser

Ulysse Nardin relanseaza ceasul Freak Cruiser si iti pregateste un design inedit care sa-ti potoleasca "setea" de navigatie.

Mai spectaculos ca oricand, noul Freak Cruiser vine cu un design complet nou, avand cadranul incadrat de valuri si limbile sub forma de ancora.

Pana si aceste limbi sub forma de ancora sunt diferite fata de clasicele ancore-indicator: ele sunt invartite de cateva rotite din silicon, fiecare "echipata" cu 18 dinti care activeaza un alternator care transmite, la randul lui, energia mai departe.

Limbile sale neobisnuite nu au ca punct comun centrul cadranului, ca la modelel Ulysse Nardin de pana acum, ci intreaga structura este sustinuta de ecranul din safir cristal.

Cu un diametru de 45 de milimetri si o curea din piele de aligator, ceasul Freak Cruiser este o adevarata bijuterie demna de colectia ta de ceasuri.

Ai de ales intre varianta din aur roz de 18 carate si cea din aur alb de 18 carate, exemplare pe care le gasesti la marile reprezentante Ulysse Nardin din intreaga lume, cu pret la cerere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Freak Cruiser, #ceas Freak Cruiser, #Freak Cruiser Ulysse Nardin , #Tinuta business