Elementele de baza in dressingul tau - micile detalii care fac diferenta

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 00:00
4696 citiri
Elementele de baza in dressingul tau - micile detalii care fac diferenta

Geanta, camasa alba, pantalonul sau fusta neagra, paltonul si clasica "Little Black Dress" nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.

Odata facuta organizarea acestor achizitii, insa, e foarte important sa stii care sunt detaliile la care sa fii atenta. Camasa alba nu e o simpla camasa alba, trebuie sa aiba ceva in plus.

De asemenea, stii care este dimensiunea potrivita a gentii pe care o porti zi de zi?

Geanta

Nu exista accesoriu in dressigul unei femei, mai important decat geanta. Aceasta este cartea noastra de vizita. Ea trebuie aleasa in functie de statura si forma corpului fiecaruia.

Pentru persoanele mici de statura ar fi de preferat gentile medii, in timp ce doamnele cu statura peste medie pot purta fara nici o grija un maxi bag extrem de practic.

Indiferent de intaltimea ta, te sfatuiesc sa alegi una din gentile cu toarte scurte, ele dau un plus de eleganta si stil tinutei.

In plus, tine minte ca orice femeie care se respecta ar trebui sa aiba cel putin o geanta de designer in garderoba sa.

Camasa alba

Stiu ca ai auzit de foarte multe ori despre camasa alba si ti se poate parea "depasita" insa trebuie sa marturisesc ca ea ramane piesa de rezistenta din garderoba oricarei femei si anul acesta.

Camasa alba este reinterpretata de designeri de la an la an si, accesorizata corect, aceasta nu da gres niciodata.

Important de specificat este faptul ca atunci cand iti cumperi o camasa alba trebuie sa fii atenta ca aceasta sa fie realizata dintr-un material pretios si, cel mai important, sa nu fie transparenta.

Fusta neagra

Fusta neagra este cel mai bun aliat al tau si anul acesta, fiind haina la care apelam de fiecare data cand avem nevoie de o tinuta impecabila intreaga zi.

Este ideala mai ales daca imediat dupa terminarea programului avem un eveniment important si timpul nu ne permite sa trecem pe acasa sa ne schimbat tinuta.

O buna investitie este fusta creion (clasica) insa putem fi la fel de elegante si alegand o fusta midi clos sau una de piele dreapta peste genunchi.

Pantalonul negru

Un alt element de baza din dressingul unei business woman este pantalonul negru. Foarte versatil, ca si fusta neagra, pantalonul negru poate fi o "arma" impotriva micilor nemultumiri pe care le ai cu privire la corpul tau.

Pantalonul skinny cu talie inalta stilizeaza silueta; cel masculin este comod, elegant si foarte usor de combinat iar alaturi de un toc considerabil picioarele noastre vor arata" kilometrice".

Daca doresti o tinuta de impact, poti incerca un "smoking look" cu o pereche de pantofi stiletto. Sigur vei atrage toate privirile.

Little black dress

Rochia neagra disimuleaza, stilizeaza, este eleganta, merge cu orice, insa rezultalul final depinde doar de accesorii. Indiferent de lungimea aleasa, vei fi o adevarata lady.

Pentru modelele mulate pe corp trebuie sa fim putin atente la lungime: intotdeauna poti miza pe "o palma deasupra genunchiului".

Paltonul clasic

Paltoanele au devenit un must have al sezonului, anul acesta, insa ele sunt prezente de foarte mult timp in viata noastra.

Sunt convinsa ca ai si tu unul in dulap si i-ai descoperit versatilitatea si usurinta cu care se combina cu fiecare din elementele de mai sus.

Sa ai un weekend plin de inspiratie!

Gabriela Stanescu, Personal Shopper

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#elemente baza dressing, #tinuta business, #personal shopper garderoba , #Tinuta business