Cele mai bune metode antiaging. Pentru tine care functioneaza?

Sambata, 30 Noiembrie 2013, ora 00:00
3385 citiri
Cele mai bune metode antiaging. Pentru tine care functioneaza?
Foto: clemsonimpulse.com

Un ten tanar este tot ce ai nevoie pentru ca machiajul tau sa arate impecabil la orice ora din zi. Cu o piele bine ingrijita, mai ai nevoie doar de putin fond de ten, un blush in obraji si rimel, desigur, chiar si la o tinuta business.

Pentru asta cel putin doua tratamente de hidratare sunt obligatorii, intr-un an, spun specialistii, iar daca urmaresti rezultate acelerate poti apela la "trucuri" precum sculptoplastia, tratamentele cu laser sau chiar cele care stimuleaza regenerarea.

Alte tratamente, insa, iti pun la incercare credinta: specialistii iti promit ca la 70 de ani vei arata mai bine decat la 50, daca respecti anumite tratamente.

Iata cateva metode pe care specialistii contactati de Business24 le considera "Cele mai bune metode antiaging".

Ai incerca sculptoplastia?

Foto: juliaavram.blogspot.com

Mirela Vescan iti recomanda cel putin doua tratamente de hidratare si tonifiere pe an, iar pentru situatiile in care vrei sa vezi rapid schimbari clare, iti recomanda sculptoplastia.

"Eu recomand neaparat doua directii principale: tratamentele cosmetice de hidratare si tonifiere si sculptoplastia", spune specialistul in machiaj.

"In primul rand, recomand ratamentele cosmetice de hidratare si tonifiere, realizate conform unei grile personalizate, cu produse specifice. Aici pot sa mentionez Laboratoarele Thea, unde merg unde doua ori pe luna cel putin", spune aceasta.

"Mai apoi recomand sculptoplastia, o metoda anti-age aflata la granita dintre terapie si arta", spune Vescan.

"Dr. Iulia Avram este singura persoana din lume care a brevetat si dezvoltat o metoda proprie de reconstructie a fetei, fundamental: prin masaj profund straturile de grasime si muschi de sub piele sunt repozitionate acolo unde au fost initial sau acolo unde ar fi trebuit sa fie", completeaza aceasta.

Practic, inca de la prima sedinta se poate observa cum fata intinereste, se rezolva asimetrii, se ridica sprancenele se sculpteaza pometii.

Tratamentul Forever Young

Andreea Iftime, doctor estetician, iti recomanda tratamentul Forever Young, ale caror rezultate, insa, nu se vad pe loc, ci in decursul a catorva ani, chiar zeci.

"Tratamentul Forever Young se realizeaza cu ajutorul laserului Sciton,(...) si foloseste acest tip special de lumina, BBL, care se obtine prin tehnologia unor lampi gemene.

Decoperire de ultim moment in domeniul esteticii medicale noninvazive, BBL (Broad Band Light) este la momentul actual cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru a incetini imbatranirea si intoarce in timp pielea lezata de soare.

Prin aceasta metoda se reduce pigmentul, sunt reduse si petele de batranete, creste fermitatea pielii si se diminueaza laxitatea odata cu aspectul de linii fine", spune Andreea Iftimie, pentru Business24.

"Niciun alt produs de ingrijire a pielii, terapie cu hormoni bioidentici, suplimente sau vitamine nu pot sa imbunatateasca aspectul pielii imbatranite asa cum o face BBL Forever Young.

Tratamentul actioneaza la nivel genomic, intinereste exprimarea genetica a pachetului de gene ale tineretii si restaureaza modelul de expresie genetica al pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara", completeaza doctorul.

Potrivit acestuia, procedura dureaza maxim 30 de minute si incepe prin aplicarea unui gel, urmata apoi de aplicarea luminii.

"Pentru intretinerea rezultatelor se recomanda intre trei si cinci sedinte pe an, pe tot parcursul vietii. Cu siguranta acesta nu este genul de tratament pe care il faci o data sau de doua ori si vezi rezultate, ci este mai degraba o rutina de ingrijire care face timpul reversibil", spune acesta.

Dr. Adriana Fratilescu recomanda BioSkin Regeneration

"Peelingul chimic este cel mai accesibil si eficient tratament antiaging. Prin capacitatea lui de exfoliere elimina celulele moarte de la suprafata pielii si ajuta procesul de regenerare. In functie de substantele folosite putem de asemenea sa ne bucuram de un efect de lifting dar si sa tratam probleme cum ar fi acneea, porii dilatati, petele hiperpigmentate, culoarea pamantie a cearcanelor.

Dar intotdeauna voi recomanda peelingurile iarna dar si primavara, cu specificatia ca atunci cand apare soarele pacientele trebuie sa foloseasca obligatoriu factor de protectie solara", sustine Dr. Adriana Fratilescu, manager clinica Perfect Lines.

Citeste si Ai grija de imaginea companiei! Incepe cu tenul tau

Ca o terapie, insa, ea iti recomanda BioSkin Regeneration.

"BioSkin Regeneration este o terapie de ultima ora care produce regenerarea pielii din interior cu aplicatie mai ales in antiaging, tonifierea pielii, cicatrici postacnee sau de alta natura (noi sau vechi), vergeturi. Tratamentul nu este urmat de perioada de recuperare, se poate face atat vara cat si iarna si se poate aplica si in zonele sensibile si mai greu accesibile cum ar fi in jurul ochilor si in jurul buzelor", completaza acesta.

#metode antiaging, #cele mai bune tratamente antiaging, #tratamente antiaging , #Tinuta business