Cel mai elegant seif: Poarta mereu cu tine geanta-cilindru Guardian

Sambata, 24 August 2013, ora 00:00
4644 citiri
Cel mai elegant seif: Poarta mereu cu tine geanta-cilindru Guardian
Foto: Doettling

Daca ai face orice pentru siguranta bagajului tau de mana, atunci nu poti rata Guardian, cel mai recent accesoriu-seif lansat de Döttling, unul din cei mai mari artizani in materie de seifuri.

Business24 iti recomanda aceasta geanta de lux securizata, care-ti protejeaza banii, bijuteriile, actele importante si alte bunuri de valoare, fara a renunta catusi de putin la stil, in favoarea sigurantei.

Dincolo de faptul ca este realizata dintr-un material pe care producatorii il caracterizeaza drept "aproape indestructibil", creatorii brandului iti promit o geanta realizata intocmai dupa specificatiile tale.

Poti alege sa gravezi manerele, poti alege sa le schimbi materialul, iar la capitolul piele poti alege din orice tip, de la piele de crocodil pana la cea de caprioara.

Revenind la capitolul utilitate, cilindrul cantareste aproape patru kilograme si are o duritate apropiata de cea a diamantului, ceea ce il face aproape imposibil de taiat sau spart.

In interior se poate ajunge doar tercand de o usa securizata, care se deschide doar printr-un cod.

In plus, geanta-cilindru este dotata si cu sistem GPS, astfel incat sa nu-i poti pierde urma prea usor.

Pretul de pornire anuntat pentru Statele Unite este de 13.000 de dolari americani, insa ii poti contacta si tu pentru o oferta personalizata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#geanta seif, #geanta seif eleganta, #Dottling Guardian , #Tinuta business