Bijuterii si accesorii office: Esti la curent cu tendintele?

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 00:00
4990 citiri
Bijuterii si accesorii office: Esti la curent cu tendintele?

Tendintele in materie de bijuterii arata ca vorba "less is more" nu mai este de actualitate. Se poarta combinatii de metale, materiale si texturi, aramiul si lanturile masive in accesorii. "Combina cu incredere metal argintiu cu auriu si aramiu si vei fi la moda", te sfatuieste Alexandra Popescu, Country Manager Oxette.

"Deja din 2012 am inceput sa indragim texturile diferite in combinatii interesante la fel cum in trendurile anilor trecuti indrageam imprimeurile. Se vor purta astfel combinatii de texturi, pietre fatetate cu pietre cabuchon. Important este sa stim sa combinam cu stil, transformand astfel piese vechi in piese noi prin combinatii aparte", completeaza aceasta.

Potrivit specialistilor, tocmai pentru ca acum investim in tinute mai simple, ne si dorim sa ne supraaccesorizam. "Deja doamnelor le face mare placere sa isi accesorizeze tinutele mai mult decat o faceau acum cativa ani", spune managerul Oxette, pentru Business24.

Se schimba regulile in materie de bijuterii, in 2013?

Tendintele deja nu se mai schimba la fel de repede ca in alti ani, si le gasim prezente cateva sezoane, avand astfel timp sa se dezvolte. Nu imi place sa spun ca exista reguli, pentru ca exact atunci ne va fi teama sa nu gresim si din aceasta cauza nu ne putem exprima personalitatea.

Regula este ca nu exista regula. Totusi sunt cateva trend-uri care vor fi la mare cautare in 2013 cum ar fi bijuteriile vintage, cu un aspect victorian, bijuteriile cu forme geometrice revin la moda, astfel ca putem sa facem combinatii cu ceea ce avem deja in cutia noastra cu bijuterii.

Culorile neon si cele pastel in combinatii au intrat in trend in 2012 si vor ramane in top si in 2013, adaugand astfel culoare tinutelor cu ajutorul accesoriilor. Marele trend al sezonului este aramiul. Aceasta nuanta de metal este la foarte mare cautare in 2013, adaugand un plus de feminitate oricarei bijuterii si tinute.

De asemenea, nu trebuie sa uitam lanturile masive care se vor regasi in 2013 in toate accesoriile - bijuterii, genti, pantofi, curele.

Cum arata in viziunea Oxette si Loisir tinuta potrivita pentru o femeie de afaceri, intr-o zi friguroasa de decembrie?

Femeia de afaceri este in primul rand puternica, iar Oxette si Loisir se adreseaza femeilor puternice, dinamice, care isi expirma stilul si personalitatea si cu ajutorul accesoriilor.

Femeia de afaceri este, de asemenea, si feminina si cu gandul la familia care le implineste mai ales in prag de sarbatori.

Orice tinuta vestimentara trebuie sa contina o camasa pentru butoni, un costum sau pantalon elegant si sacou.

In ceea ce priveste tinuta unei distinse doamne de afaceri aceasta trebuie sa contina cateva accesorii statement cum ar fi butonii la camasa, un colier statement sau brosa, un ceas elegant si bineinteles nelipsitii cercei.

Aceasta nu este o regula stricta, deoarece fiecare avem stiluri diferite si trebuie sa purtam ceea ce ne face sa ne simtim in largul nostru si ceea ce ne avantajeaza.

Iata cateva dintre bijuteriile pe care magazinele Loisir si Oxette ti le recomanda, in acest weekend:

#tendinte accesorii 2012, #tendinte accesorii 2013, #accesorii office, #culori tendinte bijuterii , #Tinuta business