Accesorii nonconformiste pentru tinute business reusite. Impresioneaza-ti partenerii de afaceri

Marti, 08 Iulie 2014, ora 08:00
2269 citiri
Accesorii nonconformiste pentru tinute business reusite. Impresioneaza-ti partenerii de afaceri

Probabil ai auzit de foarte multe ori faptul ca un costum business trebuie sa fie sobru si ca nimic excentric nu are voie sa se regaseasca in tinuta. Intr-adevar, un costum business trebuie sa inspire seriozitate, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa-ti ingradesti personalitatea si stilul vestimentar. Este foarte usor sa-ti pui amprenta asupra tinutei business daca stii ce accesorii nonconformiste sa alegi.

In shopul online Rever.ro gasesti o gama variata de accesorii barbatesti care adauga un plus de modernitate tinutelor tale. Trebuie doar sa arunci o privire peste ele si sa decizi ce s-ar potrivi mai bine la costumele si camasile pe care le ai in garderoba.

Cravata rosie cu buline albe

Cravata este unul dintre cele mai indragite accesorii barbatesti. Potrivita atat pentru costume business, cat si pentru costume de ceremonie, ea a trecut prin numeroase transformari de stil si aspect de-a lungul timpului, iar astazi este disponibila in mii de modele mai mult sau mai putin excentrice.

Daca vrei sa ai o tinuta business cu care sa-ti impresionezi partenerii de afaceri, poarta o cravata rosie cu buline albe. Este o alegere indrazneata, care te va ajuta sa iesi in evidenta si sa ai o tinuta moderna.

Butoni cu ceas functional

Pentru orice om de afaceri, timpul inseamna bani, asa ca o pereche de butoni cu ceas functional ar fi un accesoriu nonconformist surprinzator de potrivit la o tinuta business. Comanda-ti si tu acesti butoni din shopul Rever.ro si impresioneaza-ti partenerii de afaceri prin detaliul deosebit care decoreaza mansetele camasii.

Papion cu imprimeu paisley

Daca te-ai saturat sa porti mereu cravata la costume business, poti incerca un alt accesoriu barbatesc foarte indragit. Este vorba despre papion. Multi barbati se feresc sa-si accesorizeze tinuta business cu papion, insa uneori este bine sa iesi din tipare si sa cauti un element prin care sa te faci remarcat. Iti recomadam papionul cu imprimeu paisley din magazinul online Rever.ro.

Potrivit atat la un costum business negru, cat si la unul albastru, gri sau bleumarin, acest papion va adauga doza necesara de nonconformism de care ai nevoie pentru a-ti impresiona partenerii de afaceri.

#accesorii barbatesti, #rever ro, #accesorii costume barbatesti, #accesorii costume business , #Tinuta business