Accesorii de lux: Coliere Romanov sau ceasuri cu pene

Luni, 12 Martie 2012, ora 13:02
10546 citiri
Accesorii de lux: Coliere Romanov sau ceasuri cu pene

Accesoriile de lux sunt un "must have" pentru tinuta unui om de afaceri. Coliere inspirate de dinastia Romanov, ceasuri-bijuterii sau ceasuri decorate cu pene sunt tendintele in accesoriile de lux.

Faberge: Colierul Romanov, 3,1 milioane de dolari

Pentru confectionarea colierului Romanov s-a lucrat timp de 14 luni, dupa modelul unui colier din 1885. Bijuteria are 79 de smaralde si 1991 diamante, care au in total 363.48 de carate, potrivit CNBC.

Amintind de perioada Romanov si de afinitatea lor pentru smaralde, colierul este confectionat dupa o bijuterie apartinand Ducesei de Vladimirovna, cumnata tarului rus Alexandru al II-lea. Colierul este compus din trei parti care pot fi purtate si separat.

Ceasurile Harry Winston, 70.610 dolari

Cele patru ceasuri produse de bijutierul american Harry Winston au un design unic. Cadranul ceasurilor este decorat cu pene, utilizate in mod traditional pentru hainele membrilor familiilor regale. Penele de paun sau fazan sunt incadrate pe cadran de diamante pretioase.

Colier Bayco: Majestic, 8 milioane de dolari

Colierul Bayco are trei safire si 123 de diamante. Fiecare bijuterie realizata de Bayco este unica, confectionata manual la New York. Colectiile sale sunt influentate de cultura indiana.

Ceasul Rolex, Sky-Dweller, 50.000 de dolari

Modelul Rolex, Sky Dweller este unul dintre cele mai asteptate ceasuri in 2012. Modelul preferat al jucatorului de tenis, Roger Federe, Sky Dweller permite setarea functiilor cu usurinta.

Calendarul anual face diferentierea intre lunile cu 20 de zile si cele cu 31 de zile. Ceasul este confectionat din aur de 18 carate, clientul putand opta pentru aur alb sau galben. Ceasul rezista in apa pana la o adancime de 100 de metri.

Ceasul Serpentini, 76.000 de dolari

Descris ca "un accesoriu pe care Cleopatra l-ar fi purtat", ceasul bijuterie produs de Bulgari arata ca un sarpe care se infasoara in jurul incheieturii.

Ceasul Costalation Star, 22.000 de dolari

Confectionat din aur de 18 carate, fie din aur alb sau aur galben si o bratara cu 144 de diamante incrustate, acest model de ceasuri este descris de Omega, producatorul elvetian, "o compilatie intre eleganta si cea mai buna tehnologie".

Hublot, 5 milioane de dolari

Cea mai asteptata lansare la Baselworld 2012 a fost ceasul de 5 milioane de dolari produs de Hublot. Considerat cel mai scump ceas din lume, modelul produs de Hublot are 1.282 de diamante incrustate, inclusiv trei pietre pretioase, fiecare de peste trei carate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bijuterii lux, #accesorii de lux, #ceasuri scumpe, #coliere lux , #Tinuta business