5 accesorii pe care să le porți la o ținută business

Marti, 23 August 2022, ora 13:30
465 citiri
5 accesorii pe care să le porți la o ținută business
FOTO: pexels.com

Sunteți nevoiți să folosiți un dress code business la locul de muncă sau la diferite evenimente? Pe lângă hainele adecvate unui astfel de context, la fel de importante sunt și accesoriile.

Descoperă ce accesorii se potrivesc la o ținută business, din rândurile de mai jos.

Pantofii potriviți

Cele mai importante accesorii dintr-o ținută business sunt pantofii. Ar fi bine să pui accent pe modele elegante, cu toc mic sau mediu, care oferă confort. Bărbații pot folosi pantofi din piele simpli, cu șiret.

În ceea ce privește culorile, cele mai populare sunt negru, gri, maro sau nude, deoarece se asortează ușor cu restul pieselor vestimentare. Pantofii eleganți nu dau greș niciodată în ținutele business, așa ca optează pentru modele de calitate, din piele.

Este recomandat ca femeile să evite pantofii cu toc foarte înalt, mai ales dacă sunt nevoite să petreacă mult timp în picioare.

Geanta din piele

Al doilea accesoriu util într-o ținută business este geanta. Achiziționează modele clasice, încăpătoare și elegante. Cele mai indicate sunt servietele sau gențile de dimensiuni medii, în care să ții obiecte personale sau tableta ori laptopul, dacă situația o impune.

Poartă o geantă din piele care oferă o notă de eleganță unei ținute business. Și în această situație, se poartă gențile din piele în nuanțe neutre sau clasicele modele albe și negre. De regulă, gențile în nuanțe neon sau cu imprimeu puternic nu sunt populare în ținutele business.

Bijuterii minimaliste

Nu trebuie să uiți nici de bijuterii, care se integrează de minune într-un outfit business. Totuși, spre deosebire de ținutele casual, unde poți opta pentru accesorii mari, colorate sau opulente, la un outfit business vei integra bijuterii simple, de dimensiune mică sau medie.

Alege, de pildă, pandantive pentru coliere din argint Pandora, un inel din argint, un ceas elegant sau o pereche de cercei simpli. Aceste modele se potrivesc perfect cu o ținută business și nu aglomerează outfitul din punct de vedere vizual. Cele mai recomandate materiale sunt aurul și argintul, pentru un look elegant și sofisticat.

Eșarfe

Nu știi cum să mai accesorizezi hainele business? Include în dressing mai multe modele de eșarfe care pot deveni accesorii indispensabile care complimentează o ținută.

De exemplu, în sezonul rece, poți combina o eșarfă din cașmir cu o rochie midi și o pereche de cizme elegante din piele, cu toc mediu. Sunt potrivite atât eșarfele simple, monocrome, cât și modelele cu imprimeu care scot o ținută din anonimat.

Ochelari de soare

Nu în ultimul rând, indiferent de anotimp, pune accent și pe ochelarii de soare. Pe lângă rolul de protecție, ochelarii sunt ușor de purtat și accesorizat cu o ținută business. Evită modelele cu rame mari sau colorate și îndreaptă-ți atenția către ochelarii de soare negri sau maro care se potrivesc fizionomiei tale.

Creează o ținută business fabuloasă, ținând cont de sfaturile noastre. Merită să ai în garderobă pantofi de calitate, din piele, poșete de dimensiuni medii, bijuterii adecvate, eșarfe și ochelari de soare moderni.

În ceea ce privește machiajul, acesta trebuie să fie cât mai natural sau discret. Mizează pe nuanțe deschise de nude, alege o manichiură clasică și coafează-te simplu, lăsând părul pe spate. Și cozile de cal sunt potrivite pentru ținutele business, care impun o anumită eleganță.

Tu cum accesorizezi un outfit business?

Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească...
#tinute business, #accesorii , #Tinuta business