Vacanta de primavara: Vezi cele mai inspirate destinatii

Duminica, 11 Martie 2012, ora 16:50
3977 citiri
Vacanta de primavara: Vezi cele mai inspirate destinatii

Vacanta de primavara poate fi solutia pentru a te bucura de destinatia aleasa, evitand perioadele de varf pentru turismul mondial. Afla de ce ar trebui sa ajungi in China, Italia, Spania sau Aglia in lunile de primavara.

China

Temperaturile medii variaza in functie de regiune, insa strict din punctul de vedere al vremii, primavara este cel mai bun anotimp pentru a a vizita China, scrie Reuters.

La acest motiv se adauga si faptul ca vei gasi mai multe oferte atractive la agentiile de turism. Calatoriile de afaceri si agrement ating punctul maxim in luna aprilie, de aceea luna martie este cea mai buna alegere pentru un sejur in China la preturi mai reduse.

Ecuador

Pentru cei care sunt in cautarea unei vacante mai exotice, Ecuadorul este alegerea cea mai buna. Calatorii pot vizita celebrele insule Galapagos, va puteti relaxa la plajea, sau puteti explora padurea amazoniana. In acesta perioada, ploaia ar putea persista in anumite zone, dar contribuie la mentinerea preturilor scazute.

Barcelona

Primavara este anotimpul perfect pentru a vizita Barcelona, atunci cand vremea frumoasa permite vizitarea cladirilor istorice si altor puncte turistice din Centrul cultural.

Situatia economica actuala obliga Spania sa mentina preturile la un nivel cat mai redus. 2012 poate fi anul in care sa gustati traditionalele Tapas, sau vedeti lucrarile lui Gaudi la preturi accesibile.

Italia

Italia este o destinatie aflata la mare cautare pe intreg parcusrul anului. Primavara este insa cel mai potrivit anotimp pentru turism, cand clientii pot gasi oferte avantajoase la cazare sau la biletele de avion.

Primavara in Italia, inaintea perioadei de vara cand numarul turistilor creste considerabil, va puteti bucura in liniste de un cappuccino sau va puteti plimba pe strazile inguste ale oraselor.

Anglia

Cu doar cateva luni inaintea startului Jocurilor Olimpice, lunile aprilie si mai sunt o perioada potrivita pentru a vizita Anglia, si in special Londra. Tinand cont ca s-au deschis foarte multe unitati de cazare pentru a acoperi cererea ridicata in perioada Jocurilor Olimpice, vei putea gasi oferte avantajoase inainte si dupa evenimentul sportiv al anului.

Desi ploile sunt nelipsite pe intreaga perioada a anului, in lunile de primavara, vremea buna le ofera turistilor oportunitatea de a se bucura de oferta turistica atractiva a Italiei.

Franta

Franta este o alta destinatie care are ceva de oferit fiecarui tip de turist, de la o istorie impresionanta pana la o gastronomie bogata si peisaje splendide.

La fel ca in Italia sau Anglia, si in Franta puteti gasi oferte avantajoase in lunile de primavara care preced perioada de varf din punct de vedere al numarului de turisti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta primavara, #turisti vacanta primavara, #destinatii vacanta primavara, #turism Italia, #destinatie vacanta Spania , #Timpul liber