Tu ai fuma un trabuc care scrumeaza aur?

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 00:00
4567 citiri
Tu ai fuma un trabuc care scrumeaza aur?
Foto: extravaganzi.com

Trabucul si modul in care il fumezi este o adevarata arta, asa cum si alegerea lui, in functie de arome si zona de provenienta, are un impact puternic asupra experientei pe care o ai de fiecare data. Business24 vine in acest weekend cu o noua provocare: ai incerca un trabuc ce scrumeaza aur?

Poti experimenta, astfel, ce inseamna sa fumezi un trabuc dominican veritabil, meticulos invelit in foite de aur de 24 de carate.

Intr-adevar, este o modalitate extravaganta si inedita de a savura un trabuc, insa daca nu esti dispus sa faci asta pentru tine, atunci il poti lua in considerare ca un cadou pentru un partener sau prieten ceva mai indraznet.

Foto: shopify.com

Partea cea mai interesanta vine abia dupa ce ai savurat chiar primul fum: trabucul iti va lasa drept "amintire" un scrum aparte, ce va contine si cateva miligrame de aur.

Foto: bornrich.com

Daca nu te incumeti sa fumezi din trabucul care scrumeaza aur, poti incerca trabucul cu infuzie de Bourbon, ce se potriveste perfect alaturi de un pahar din aceeasi bautura.

Trabucurile "London Cut Bourbon-Aged" si "Gold Hand-Rolled Cigar" pot fi comandate online, de pe site-ul producatorului. Trabucul care scrumeaza aur costa 500 de dolari bucata, in timp ce o cutie cu 20 de trabucuri cu infuzie de Bourbon costa 240 de dolari.

#trabuc scrum aur, #scrumeaza aur, #trabuc aur , #Timpul liber