Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tratamentele cu Gerovital revin in statiunile balneare romanesti, pentru prima data dupa 1990

Tratamentele cu Gerovital revin in statiunile balneare romanesti, pentru prima data dupa 1990


Tratamentele cu Gerovital, facute de medici ai institutului Ana Aslan, vor reveni in acest an in statiunile balneare romanesti, pentru prima data dupa anul 1990, a declarat Nicu Radulescu, presedintele Organizatiei Patronatelor din Turismul Balnear (OPTBR).

"Revenirea brandului Ana Aslan in statiunile balneare din Romania va incepe printr-un proiect pilot pe care o sa-l desfasuram la Tusnad-Bai. OPTBR si Asociatia Romana de Turism Medical au semnat un protocol cu casele de asigurari din strainatate si statiunile vor primi primii turisti straini care vor beneficia de tratament Ana Aslan", a spus Radulescu.

In urma unui contract intre OPTBR si Institutul de Geriatrie Ana Aslan, institutul se angajeaza ca tratamentele si produsele geriatrice Ana Aslan sa fie distribuite in statiuni.

"Noi vom asigura conditiile de cazare si masa si ei asigura medicii specialisti in geriatrie. Astfel, turistii care vor veni si sunt asigurati in strainatate vor beneficia de servicii de sanatate in Romania si vor deconta serviciile prin casele de pensii straine", a adaugat Radulescu.

Primele tratamente vor incepe in luna aprilie la Tusnad.

"Tratamente Ana Aslan au mai existat in hotelurile balneare din Eforie prin anii '70, dar apoi produsul a fost abandonat. Urmeaza ca proiectul sa se extinda in cele aproximativ 20 de statiuni balneare atestate. Vom face si promovare in strainatate, de unde asteptam aproximativ 10.000 de turisti in acest an pentru tratament cu Gerovital", a mai spus oficialul OPTBR.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1545 ori