Targul Bucurestiului s-a deschis in Parcul Cismigiu

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 11:38
1616 citiri

Targul Bucurestiului s-a deschis vineri in Parcul Cismigiu, constituind unul dintre evenimentele menite sa aniverseze 555 de ani de la prima atestare documentara a Capitalei.

De la targul care continua si in weekend, in intervalul orar 10,00-22,00, vizitatorii pot cumpara bunatati culinare de o mare varietate, de la branzeturi pana la dulciuri si mezeluri. Nu lipsesc bauturile traditionale - tuica, visinata si afinata.

Cei interesati pot achizitiona bijuterii, de la margele la bratari si cercei din argint si alte materiale, sau cu sculpturi in lemn, icoane.

Printre articolele de imbracaminte si incaltaminte expuse la tarabe se numara camasi traditionale si opinci. Nu lipsesc hainele si caciulile din blana, fularele, jucariile, gentile din piele, instrumentele muzicale si tesaturile traditionale.

Sambata, de la ora 15,00, va avea loc parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show" iar incepand cu ora 18,00, timp de o jumatate de ora, se va desfasura cunoscuta "bataie cu flori".

De la ora 16,45, spectacolele artistice vor debuta cu opera comica "De la hora martisorului la calusari" iar de la ora 20,00 si pana la 21,15 va urca pe scena orchestra "Valahia" cu Andreea Haisan, Gheorghita Nicolae, Marioara Man Gheorghe si Maria Dragomiroiu.

Duminica, Targul Bucurestiului continua cu zona culinara, culturala, cu ateliere interactive, parada costumelor de epoca si "bataia cu flori". Incepand cu ora 17,00 va fi un spectacol sustinut de grupul "Trei Parale", urmat de "Midnight Colors", Anton Pann Ensemble, iar de la 18,50 vor urca pe scena din Cismigiu Ozana Barabancea & Band, urmata de Silviu Biris si Band Bucuresti, Maria Buza si taraful George Patrascu, Irina Sarbu & Band si Marius Mihalache - Back to swing.

#bucuresti targ bucuresti cismigiu , #Timpul liber