Targ de Florii la Muzeul National al Taranului Roman

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 11:17
2131 citiri
Targ de Florii la Muzeul National al Taranului Roman

Oua incondeiate, icoane, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat si alte obiecte frumos mestesugite vor putea fi tocmite si targuite de vineri, 11 aprilie, pana duminica, 13 aprilie, la Targul de Florii de la Muzeul National al Taranului Roman (MNTR).

"Olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, pielari, rudari, iconari, dar si incondeietoare, tesatoare, cusatorese, impletitoare, din toate zonele tarii, se vor aduna in curtea Muzeului de la Sosea, la Targul de Florii", informeaza MNTR .

La targ vor fi prezenti cu oua incondeiate, pentru prima data, mesterii suceveni Elena Torac si Irinel Parasca. Din Basarabia vin mesterii Natalia Cangea, cu impletituri, Ruslan Scutelnic, cu ceramica si Ludmila Girlovan, cu lucruri cusute cu margele.

De asemenea, oaspetii vor putea targui de-ale gurii: cozonaci, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kurtös kalacs, mere din Maramures, halvita, miere de albine si laptisor de matca, polen si propolis, ierburi de leac, palinca de Bihor si dulceata.

Duminica, 13 aprilie, de la 10,30 la 11,30 si de la 12,00 la 13,00, cei prezenti vor putea participa la Atelierul de Creativitate, in care BluParty si Irina Latis vor organiza Cosite Urbane, un atelier de impletit cosite de par, dedicat mamelor si fiicelor. Costul unui atelier este de 25 de lei pentru o pereche, mama si fiica.

Accesul in Targul de Florii de la MNTR se va putea face contra cost, pretul biletelor fiind de 4 lei, 2 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targ Florii, #Muzeul Taranului Roman expozitie, #oua incodeiate Paste , #Timpul liber