Show-ul aviatic BIAS 2013 a inceput, la Baneasa

Sambata, 27 Iulie 2013, ora 14:00
1635 citiri
Show-ul aviatic BIAS 2013 a inceput, la Baneasa
Foto: insport.ro

Aeroportul Baneasa gazduieste, sambata, editia din 2013 a Bucharest International Air Show (BIAS). Tot aici are loc si a doua editie a expozitiei de aviatie generala - General Aviation Exhibition, unde sunt expuse zeci de aeronave, de la avioane ultrausoare, pana la business jet-uri.

Show-ul aviatic este organizat de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Aeroclubul Romaniei, ROMATSA, Clubul Sportiv AIBO si ROMAERO.

Accesul publicului este gratuit, iar organizatorii recomanda spectatorilor sa nu vina cu autoturismul deoarece nu exista spatii de parcare special amenajate in zona Aeroportului Baneasa.

Pe parcursul evenimentului vor evolua multe alte nume din elita acrobatiei aeriene mondiale - Flying Bulls (cu spectaculoasele aeronave Alpha Jet si B-25J), Polish Eagles Foundation (cu celebrul model MIG 15), precum si artisti ai acrobatiei aeriene din Romania - Aeroclubul Romaniei, Iacarii Acrobati, Hawks of Romania, alaturi de cei mai mai buni profesionisti din structurile de aviatie ale MAI.

Nu vor lipsi lansarile de parasutisti ale celor de la Scoala de parasutism TNT Brothers.

Continuator al traditiei incepute in 1920, odata cu fondarea Aeroclubului Regal al Romaniei din initiativa printului George Valentin Bibescu, Aeroclubul Romaniei este o unitate de pregatire si perfectionare a personalului aeronautic civil, precum si o structura sportiva de performanta cu profil aeronautic.

Aflat sub conducerea Ministerului Transporturilor, Aeroclubul are in subordine, la randul sau, cincisprezece aerocluburi teritoriale in intreaga tara. In cadrul acestor manifestari, evolutia echipei nationale de acrobatie aeriana Hawks of Romania, programele de zbor in formatie executate de Vulturii Tricolori, dar si demonstratiile lotului national de parasutism, atrag, de fiecare data, un public numeros si entuziast.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#show aviatic Baneasa, #BIAS 2013, #miting aviatic Baneasa , #Timpul liber