Savureaza un whisky exclusivist: Johnnie Walker Platinum Label

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 00:00
3535 citiri
Savureaza un whisky exclusivist: Johnnie Walker Platinum Label
Foto: johnniewalker.com

Johnnie Walker a lansat recent Platinum Label, un whisky creat special pentru intalnirile exclusiviste. Savureaza-l alaturi de un trabuc fin si intr-o companie selecta, pentru ca, dincolo de gustul inedit, o astfel de sticla este o adevarata "declaratie de valoare" in fata celorlalti.

Jim Beveridge, Master Blender al Johnnie Walker, a selectat cu deosebita atentie ingredientele Platinum Label doar din cele mai bune butoaie provenite de la 20-25 de distilerii recunoscute in intreaga lume.

Reteta este, deigur, secreta, insa trasaturile sale usor dulcege, fine si afumate sunt foarte usor de recunoscut.

Amestecul contine si cateva sortimente de whisky din cereale, fiecare din ele fiind lasate sa se invecheasca cel putin 18 ani. La degustare simti cum arome de mandarina si cele migdale se intrepatrund, pastrand totusi un gust usor cerat, fructat si dulce. Aroma este insotita de un gust usor intepator si o afumare subtila.

Brandul Johnnie Walker, cu ale sale Red Label, Blue Label si Black Label, este recunoscut in intreaga lume. Acum, la aniversarea a 200 de ani de existenta, compania intra intr-o "noua era", lansand Platinum Label, un whisky de 18 ani vechime ce respecta traditia familiei de a crea amestecuri exclusiviste, doar pentru clienti favoriti sau directori de companii.

Adeseori, bauturile exclusiviste nici nu ajungeau in magazine, ci erau create pentru a fi savurate doar in momente speciale.

Foto: edinburghwhisky.blog.com

Johnnie Walker Platinum Label are un pret recomandat de 110 dolari sticla si se afla deja in magazine, spun producatorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Johnnie Walker Platinum Label, #whisky exclusivist , #Timpul liber