Savureaza aroma noului trabuc Nicaragua Puro

Sambata, 31 Mai 2014, ora 00:00
2763 citiri
Savureaza aroma noului trabuc Nicaragua Puro
Foto:robbyrasreviews.com

Davidoff Nicaragua Puro, unul din cele mai bune cinci trabucuri din lume, a ajuns oficial si in Romania.

"Specialistii de la Davidoff, condusi de Hendrik 'Henke' Kelner, au pornit intr-o expeditie in cautarea unui nou tip de amestec, care sa stimuleze papilele gustative atat pentru amar, cat si pentru dulce. Echipa a pornit intr-o aventura pentru a gasi tutun in regiunile de renume, care sa permita crearea unui astfel de trabuc", se arata in comunicatul producatorului.

Cautarea neincetata pentru amestecul potrivit a dat roade in momentul in care au descoperit un amestec din cele mai bune frunze, provenite de la plante ce sunt cultivate in solul vulcanic din Esteli, Condega, Jalapa si Ometepe, regiuni din Nicaragua. Astfel a fost creat echilibrul perfect dintre notele dulci si amare, pentru definirea unei arome speciale", mai scrie in comunicat.

Potrivit acestuia, "amestecul 100% Puro Nicaraguan combina semintele Habano Nicaragua Rosado, vechi de 10 ani si invelite intr-o culoare minunata, cu benzi din Japala si un amestec de tutun din Esteli, Condega si Ometepe. Gama este prezentata in trei dimensiuni: Toro (5 1/2 inch; 54 RG); Robusto (5 inch; 50 RG) si Short Corona (3 3/4 inch; 46 RG)".

Ce arome trezeste trabucul Nicaragua Puro

Experienta unui astfel de trabuc incepe cu note albe piperate, acompaniate de o stimulare a cerului gurii, specifica pentru Nicaragua, urmand ca gustul trabucului sa se imblanzeasca, lasand in urma un gust dulce, placut.

Aroma devine mai blanda, iar arome de cafea si ciocolata neagra, amara ies la iveala.

Vei putea cumpara si tu trabucurile Nicaragua Puro din magazinele "Davidoff of Geneva" situate pe The Grand Avenue si in Baneasa Shopping City, la parter.

#trabuc Davidoff Nicaragua, #trabuc Nicaragua Puro , #Timpul liber