Relaxeaza-te in patul plutitor, in acest weekend

Sambata, 30 Martie 2013, ora 00:00
4786 citiri
Relaxeaza-te in patul plutitor, in acest weekend

Patul plutitor iti ofera o senzatie ideala pentru momentele in care vrei sa te relaxezi cu adevarat. Fie ca vrei sa ai un somn mult mai odihnitor sau esti in cautarea unui mobilier de gradina, in care sa iti petreci timpul cu prietenii, Business24 iti recomanda in acest weekend sa incerci patul "Floating Bed".

"Floating bed" iti asigura cel mai bun somn pe care l-ai avut vreodata, sustine John Huff, reprezentant al companiei producatoare, contactat de Business24.

Faptul ca este suspendat chiar de deasupra ta il face mai stabil, mai sigur si mult mai amuzant decat un hamac. Mai mult, tine cu succes cinci adulti in el.

Poti sa il pui in dormitor, daca vrei sa dormi mai bine, poti sa-l folosesti ca pat in camera de invitati sau chiar in curte, pentru dupa-amiezile calde de vara.

Este realizat din materiale de cea mai buna calitate: margini din otel inoxidabil, franghie utilizata in marina, material "Sunbrella" pentru acoperis si saltea Memory Foam.

Intrebati daca tavanul rezista la presiunea creata asupra acestui pat, producatorii asigura ca structura este extrem de rezistenta si iti ofera si varianta unui sistem mobil de suspendare pentru interior sau exterior, in functie de modul in care iti doresti sa il folosesti.

Care sunt beneficiile unui somn leganat?

In primul rand este demonstrat ca leaganul este un ajutor major pentru somn. Toti ne petrecem primele luni din viata plutind, in burtica mamei. Natura a ales aceasta miscare tocmai pentru efectul sau de calmare. Ea activeaza o reactie puternica de relaxare. Mai apoi, mamele leagana intuitiv copiii, asa ca, de ce n-ar fi o astfel de miscare buna si pentru adulti?

Aceasta miscare creste circulatia sangelui si circulatia limfatica. Inima pompeaza sange si nutrienti in celule. Putin sunt, insa, cei care stiu ca sistemul nostru de drenaj celular este cel care indeparteaza toxinele.

Doctorii stiu ca oamenii care nu se misca suficient de mult, sau care sunt bolnavi la pat, dezvolta rapid probleme de sanatate. Spre exemplu, dupa operatie, pacientilor li se cere sa se ridice si sa se miste cat mai repede. Miscarea grabeste recuperarea post-operatorie si reduce, la propriu, durerea.

Miscarea accelereaza sistemul circulator prin indepartarea presiunii de pe spate. Astfel scapi de dureri si umflaturi in doar cateva minute. Leganatul creeaza o actiune subtila de pompare care sporeste circulatia intre sira spinarii si incheieturi, aducand celulelor nutrienti proaspeti. Corpul tau recunoaste asta si transmite semnale de placere, ca sa te incurajeze sa continui miscarea. Muschii se intind si se relaxeaza. Leganatul usor este mult mai relaxant decat simpla intindere in pat, spun specialistii.

Poti comanda Floating Bed si din Romania

"Paturile 'Floating Bed' sunt disponibile in 20 de tari si avem suficienta experienta in ceea ce priveste livrarea in intreaga lume. Livrarea in Romania, la aeroportul Bucuresti, ar costa in jur de 500 de dolari pentru pachetul standard "Queen floating Bed" (Asta include Floating Bed, cu captuseala si pe rama patului, saltea Memory Foam, si kitul de instalare al acoperisului).

Asta aleg oamenii pentru interior si poate cateva accesorii (pernele sunt cele mai populare).

Cei care aleg acest pat pentru exterior aleg de obicei mai multe accesorii, intrucat un Floating Bed in curte este similar cu inca o camera de locuit in lunile calde", completat John Huff.

Cat costa Floating Bed?

Pachetul standard "Queen" costa 3.995 de dolari, plus livrarea.

"Acesta este cel mai popular model al nostru, insa oamenii isi pot adauga extra optiuni, daca doresc", spune producatorul.

Daca iti doresti si tu un "pat plutitor", tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul Floating Bed si sa soliciti restul informatiilor care te intereseaza prin e-mail.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pat plutitor, #pat somn bun, #Floating Bed comanda Romania , #Timpul liber