Rasfoieste Louis Vuitton City Guides inainte de a pleca in calatorii

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 00:00
1639 citiri
Rasfoieste Louis Vuitton City Guides inainte de a pleca in calatorii

Louis Vuitton a lansat noua colectie City Guides 2013, o colectie ce cuprinde 40 de destinatii din intreaga lume. Business24 iti recomanda sa o rasfoiesti, inainte de a-ti rezerva biletul de vacanta.

Alaturi de Budapesta, Londra si Marsilia, ghidul cu orasele Europei isi adauga cateva noi destinatii pe care nu trebuie sa le ratezi: Yekaterinburg, Litzbuhel, Lugano si Verona.

In plus, San Francisco isi face prima aparitie intr-un volum individual, in timp ce Paris, New York si Tokyo revin in centrul atentiei intr-o forma complet reimprospatata.

Colectia Louis Vuitton City Guides iti ofera o perspectiva originala asupra celor 40 de orase si peste 10.000 de adrese, combinand valorile traditionale si moderne, locatiile clasice cu cele extravagante - fie ele cunoscute sau nu-, atata timp cat ele exprima cat mai bine esenta fiecarui oras.

Asadar, fie ca pleci in vacanta sa te relaxezi, sau ca pleci in interes de afaceri, noua colectie de la Louis Vuitton te ajuta, punand in evidenta ultimele tendinte si oferindu-ti sfaturi unice si utile.

Louis Vuitton City Guide 2013 iti ofera comentarii atente si documentate asupra schimbarilor care modifica trasaturile de baza ale oraselor. De asemenea, vei citi cateva perspective obiective asupra modei, designului, artei si gastronomiei fiecarei destinatii.

Louis Vuitton City guides ofera calatorului un ghid ce abordeaza aceste orase din interior: vei citi despre hotelurile de lux si cazarile sarmante, restaurantele, magazinele de pe strazi, anticariatele si magazinele de designeri, dar si despre monumentele importante sau cele secrete.

In plus, un astfel de ghid este si practic, incluzand una sau mai multe brosuri pe care le poti lua cu tine atunci cand te plimbi si admiri frumusetile fiecarui oras.

Colectia de 40 de destinatii din intreaga lume poate fi cumparata din toate magazinele Louis Vuitton, inclusiv cel din Bucuresti. In ceea ce priveste preturile, ofiicialii Louis Vuitton spun ca ar fi "cel mai accesibil cadou pe care poti sa ti-l faci de la Louis Vuitton".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ghid calatorie lux, #ghid calatorii Louis Vuitton, #Louis Vuitton City Ghuide 2013 , #Timpul liber