Rasfat demn de o printesa: Cat costa un sejur in hotelul de suflet al ducesei Kate Middelton

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 08:44
2397 citiri
Rasfat demn de o printesa: Cat costa un sejur in hotelul de suflet al ducesei Kate Middelton

Valva creata in jurul Jubileului de Diamant al Reginei, ii face pe hotelieri sa profite de pe urma familiei regale. Hotelul in care Kate Middelton si-a petrecut ultima noapte inainte de nunta cu printul William, a scos la vanzare un sejur de patru nopti cu un milion de lire.

Catherine, Ducesa de Cambridge, si-a petrecut ultima zi de domnisoara la hotelul Goring. Cu ocazia Jubileeului Reginei, reprezentantii hotelului profita de faima generata de "oaspetele" de seama pentru a oferi cel mai scump sejur din lume, scrie Luxpresso.

Pachetul de un milion de lire

Pachetul de un milion de lire propus de reprezentantii hotelului situat in apropierea Palatului Buckingham este de patru nopti. In plus, clientii sunt serviti cu sampanie Cristal de epoca chiar la receptia hotelului, ei avand la dispozitie un Bentley cu sofer. Turistii pot opta pentru o plimbare cu caleasca pe acelasi traseu pe care l-a urmat si Regina in ziua Incoronarii. Au pregatita o cina, felurile servite asemanandu-se cu cele servite la dineul Jubileului Reginei.

Crezi ca toate acestea nu merita un milion de lire? In pachet este inclus un inel realizat de De Beers, despre care reprezentantii hotelului sustin ca valoreaza un milion de lire.

Evenimente pentru a marca Jubileul de Diamant al Reginei

Bijuteriile Reginei Elisabeta a Marii Britanii vor fi expuse la Palatul Buckingham pentru celebra 60 de ani de la urcarea ei pe tron.

Incepand cu luna august, timp de doua luni, colectia reginei din care nu lipseste cel mai pretios diamant din lume, "diamantul roz", pot fi admirate de londonezi.

Colectia va cuprinde bijuteriile purtate de Regina inca de la varsta de 21 de ani si pana in prezent. In plus, in colectia expusa vor putea fi admirate si bijuteriile primite de Elisabeta a II-a cand a implinit 21 de ani, cat si tiara, denumita "Tiara bunicii", un cadou de nunta primit in 1947.

Piesa de rezistenta a colectie este fara doar si poate, faimoasa coroana in miniatura a Reginei Elisabeta, cu 1.200 de diamante.

Desi festivitatile au inceput inca din februarie, cele mai importante evenimente vor avea loc in 2 iunie, data incoronarii reginei. Pe langa curse de cai, "Big lunch", cand milioane de oameni vor fi in parcuri, pub-uri sau pe strazile regatului, va avea un spectacol grandios sustinut de 1.000 de ambarcatiuni pe Tamisa.

Evenimentele vor continua si in zilele urmatoare cand se vor aprinde 2012 felinare in intreaga lume. Felinarul din Londra va fi aprins chiar de regina, pe bulevardul Mall, care va fi pavat cu steagurile Regatului Unit. Orchestra BBC va oferi un concert in fata palatului Buckingham.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hotel Kate Middleton, #cel mai scump sejur, #jubileu regina Marea Britanie , #Timpul liber