Protejeaza-ti fata de inghet cu un accesoriu profesionist

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 00:00
2570 citiri
Protejeaza-ti fata de inghet cu un accesoriu profesionist
Foto: Hammacher Schlemmer

Petreci vacanta de iarna intr-un peisaj montan? In acest caz masca polar Subzero Warm Breath se va dovedi perfecta atat pentru tine, cat si pentru persoanele dragi.

Masca este prevazuta cu o camera de ventilatie pentru a asigura inhalarea aerului proaspat si dozarea umiditatii acestuia. Rezultatul este asigurarea unui "microclimat" confortabil care te fereste de eventualele afectiuni respiratorii cauzate de aerul rece al iernii.

Cadoul ideal pentru iesirile pe partie sau pentru plimbarile prin zapada, masca Subzero Warm Breath este un accesoriu nelipsit din dotarea alpinistilor si a cercetatorilor din zonele arctice.

Studiile publicate de Colegiul de Medicina Sportiva din Statele Unite arata ca un astfel de accesoriu previne declansarea reactiilor astmatice cauzate de expunerea la aerul inghetat. Confectionata din materia Polartec, masca Subzero Warm Breath este in acelasi timp confortabila si rezistenta, oferindu-ti protectia necesara in cazul expunerii la temperaturi negative.

De asemenea, masca Subzero Warm Breath a fost testata medical impotriva factorilor alergeni si contagiosi fiind un dispozitiv sigur din acest punct de vedere.

Daca te-am convins, afla ca poti sa-ti comanzi si tu o astfele de masca de pe Hammacher Schlemmer.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masca Subzero Warm Breath, #masca fata iarna, #cadou iarna , #Timpul liber