Porneste in safari cu stil

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 00:00
1627 citiri
Porneste in safari cu stil

Daca te pregatesti sa pleci in safari trebuie sa ai la tine cel putin un binoclu pentru ca nu-ti doresti sa te apropii prea tare de animalele salbatice, nu-i asa?

Business24 iti recomanda Exclusive Edition CL Companion Africa Binocular, realizate de Swarovski Optik North America: un binocul compact, usor, rezistent la praf, apa si impact, creat special pentru cei care vor sa porneasca in safari cu stil.

Fie ca alegi varianta cu "zoom" de 8x sau varianta cu zoom de 10x, vei primi "la pachet" un dispozitiv special in cazul in care porti ochelari, dar si un certificat semnat de catre Carina Schiestl-Swarovski, CEO al companiei producatoare.

Binoclurile Exclusive Edition CL Companion Africa vin intr-o nuanta de maro inchis, alaturi de o geanta dintr-o panza ceruita, lucrata manual, cu o curea din piele, protectie pentru lentile si o bucatica de material moale, de curatare.

Binoclul va fi diponibil pe piata incepand de la 1 octombrie, spun oficialii Swarovski, fara sa sufle inca vreo vorba legata de pret.

#binoclu Swarovski, #Exclusive Edition CL Companion Africa Binocular , #Timpul liber